ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / PEDICURE - MANICURE " PRESTIGE HAIR & NAILS CARE " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PERSONAL TRAINING - PILATES - POLEDANCE " ZEN IN THE CITY BY LOUKIA "

Για Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 12 Δυναμικών Συνεδριών Personal Training με Σύγχρονες και Μοντέρνες Μεθόδους 'Aσκησης για να Αποκτήσετε Τέλεια Φυσική Κατάσταση, 'Aριστη Ευλυγισία και Γραμμωμένο Σώμα, στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο Προσωπικής Ευεξίας Zen in the City by Loukia στο Κέντρο της πόλης μας! Μόλις 29 ευρώ για 7 Συνεδρίες Αερόβιας 'Aσκησης με τη Χρήση Μηχανημάτων & 5 Συνεδρίες Personal Duo με επιλογή από Pilates (με τη Χρήση Μηχανημάτων - Οργάνων) ή TRX ('Aσκηση με Ιμάντες - η Τελευταία Λέξη Δυναμικής Εκγύμνασης) ή Poledance (ο πιο Ευχάριστος Συνδυασμός 'Aσκησης, Χορού και Αισθησιακής Κίνησης) ή συνδυασμός των Τριών Επιλογών & 1 Μέτρηση Ανάλυσης του Σώματος σας & Διατροφική Καθοδήγηση! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΚΤΥΠΩΣΗ 100 ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ CD

Κρατήστε για Πάντα Ζωντανές τις Ωραιότερες Αναμνήσεις σας, Προσωπικές, Οικογενειακές, Επαγγελματικές και όχι μόνο, Εκτυπώνοντας τις Φωτογραφίες σας, στο πλέον Ιστορικό και Διακεκριμένο Κατάστημα Ηλεκτρονικών & Φωτογραφικών Ειδών Κούνιο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Πρώτη Επιλογή Μόλις με 11 ευρώ (από 25 ευρώ) για Εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών, Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 19,90 ευρώ (από 46 ευρώ) για Εκτύπωση 200 Ψηφιακών Φωτογραφιών, Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / GOURMET ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ " MAXIM'S - BAR BISTRO "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ / ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ " HAIR FASHION "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ / ΚΟΥΡΕΜΑ - ΚΟΜΜΩΣΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ " ΤΖΩΡΤΖΙΑ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ " ALWAYS BEAUTY "

Για ένα (1) full πρόγραμμα – αδυνάτισμα, που περιλαμβάνει δέκα (10) συνεδρίες, με το κορυφαίο drainage μηχάνημα πολυτελείας, το Lymphopass Plus ένα ( 1) εξατομικευμένο διαιτολογικό πρόγραμμα και μία (1) Λιπομέτρηση. Ηλεκτρονική και Ιατρική Επιστήμη υπηρετούν το σώμα σου, για άμεση μείωση πόντων, λιποδιάλυση, σύσφιξη, καταπολέμηση κυτταρίτιδας & αποτοξίνωση .Με την εγγύηση αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Αισθητικής “Αlways Beauty”! Αψεγάδιαστο Σώμα Τώρα!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ( ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΙΑ - ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΤΟΝΙΑ ) ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑΣ Η ΚΡΑΣΙΟΥ " CAFE BAR ΑΛΦΑ " ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΑΣΑΖ ΑΝΩ ΚΟΡΜΟΥ Η ΤΟΝΩΤΙΚΟ Η FULL BODY RELAX " MASSAGE ACADEMY CENTER " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΟΜΨΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ FIX IT PRO ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ QUIXX SCRATCH REMOVER - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ " E-SCHOOL "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ " GROUP ART "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗΣ ΡΙΝΙΤΙΔΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ - ΗΜΙΔΙΠΛΟ Η ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ ΑΠΟ 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΥΦΑΣΜΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ SWIVEL SWEEPER ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ SAMSUNG DV90 16 MEGAPIXELS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / CUPS ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΗ ΕΣΤΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / E-LEARNING ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ " TECHSCHOOL "

79€ για μία τρίμηνη συνδρομή εκμάθησης από απόσταση (e-learning) των κορυφαίων προγραμμάτων της αγοράς: ADOBE PHOTOSHOP, AUTODESK AUTOCAD ή 3 ενότητες MS OFFICE 2007, μέσω Διαδικτύου και Ηλεκτρονική Πλατφόρμα εκμάθησης. Για εκπαίδευση στο χώρο σας με online μαθήματα όποτε εσείς μπορείτε, χωρίς περιορισμό στις ώρες, στο δικό σας χρόνο και με το δικό σας ρυθμό. Ιδανικό για φοιτητές πανεπιστημίων, σπουδαστές σχολών, διευθυντές, υπάλληλους γραφείου και ελεύθερους επαγγελματίες. Aπό το πρότυπο κέντρο εκμάθησης Η/Υ, για παιδιά και ενήλικες, TECHSCHOOL στον Άγιο Στέφανο για όλη την Ελλάδα. Αρχικής αξίας 200€. Έκπτωση 61%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ " ΙΩΑΝΝΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / GADJET ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ " ORIGINAL POWERBALL REGUAL 250HZ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΜΑΤΙΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΦΑΚΟΣ ΥΠΕΡ-ΥΨΗΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / SINK SNAKE ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΓΩΓΩΝ ΝΙΠΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΚΟΗΣ & ΒΟΗΘΗΜΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ " PROFITSTORE.GR "

Q-Slim - Ear Acupressure, Επαναστατική Μέθοδος Αδυνατίσματος χωρίς Δίαιτα! Μαγνητική Ωτοθεραπεία για να αδυνατίσετε εύκολα και γρήγορα χωρίς στερήσεις, χωρίς γυμναστική, χωρίς δίαιτα. Σε μόλις 7 ημέρες μειώνεται η όρεξη, η αίσθηση της πείνας και η επιθυμία σας για φαγητό. Μέθοδος αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Μόνο 19,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 29,90€ - Έκπτωση 33%

Qsmok - Quit Smoking, Μέθοδος διακοπής του καπνίσματος! Μαγνητική Ωτοθεραπεία για να κόψετε το κάπνισμα σήμερα! Σε μόλις 7 ημέρες μειώνεται η επιθυμία του καπνίσματος ενώ σε 30 ημέρες θα το σταματήσετε τελείως. Χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες. Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και απολύτως ανώδυνα! Μόνο 19,90€ με παραλαβή από το κατάστημα ή με πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας από την ProfitStore.gr στην Πλατεία Αττικής και στο Νέο Κόσμο. Αρχική αξία 29,90€ - Έκπτωση 33%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ONLINE ΕΚΜΑΘΗΣΗ MS OFFICE " TECHSchool "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΛΑΦΡΥ - ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 3ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 / ΔΙΑΜΟΝΗ " ALKIFRON HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - 3ΗΜΕΡΟ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " VORAS RESORT HOTEL AND SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΚΟΠΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL ANASTASSIOU " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Απολαύστε Ειδυλλιακές Στιγμές, Χαλάρωσης και Γαλήνηςμε Υπέροχη Θέα στη Μαγευτική Λίμνη της Καστοριάςσε ένα Ζεστό και ιδιαίτερα Φιλόξενο Περιβάλλον(από 12 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου)στο πρόσφατα Ανακαινισμένο και Νεοκλασικού ΣτυλHotel Anastassiou στην Πανέμορφη και Αγαπημένη Καστοριά!Πρώτη Επιλογή μόλις με 65 ευρώ για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμωνσε Double Room με Πρωινό & Δυνατότητα Early Check In Late Check Out!Δεύτερη Επιλογή μόλις με 95 ευρώ για 4ήμερο με 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε Double Room με Πρωινό & Δυνατότητα Early Check In Late Check Out.

ΟΡΩΠΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΒΙΛΑ ΓΙΑ 2-12 ΑΤΟΜΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ορωπός: 800€ για ένα 8ήμερο σε αυτόνομη βίλα για 2 - 12 άτομα.Αποκτήστε το δικό σας εξοχικό , πλήρως εξοπλισμένο και πολυτελές, χαρείτε το με την οικογένεια ή την παρέα σας , δίπλα στην Αθήνα και με δεκάδες επιλογές διασκέδασης! 

Ορωπός: 300€ για ένα 3ήμερο σε αυτόνομη βίλα για 2 - 12 άτομα . Αποκτήστε το δικό σας εξοχικό , πλήρως εξοπλισμένο και πολυτελές, χαρείτε το με την οικογένεια ή την παρέα σας , δίπλα στην Αθήνα και με δεκάδες επιλογές διασκέδασης! 
Ορωπός: 1600€ για ένα 15ήμερο σε αυτόνομη βίλα για 2 - 12 άτομα .Αποκτήστε το δικό σας εξοχικό , πλήρως εξοπλισμένο και πολυτελές, χαρείτε το με την οικογένεια ή την παρέα σας , δίπλα στην Αθήνα και με δεκάδες επιλογές διασκέδασης! 

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ / ΤΡΙΗΜΕΡΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟΥΜΙΔΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 15ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2-10 ΑΤΟΜΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΒΙΛΑ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΙΟΛΙΘΟΣ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 3ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 3 Η 4 ΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " SYROS INN " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / 4 ΗΜΕΡΕΣ - 3 ΝΥΧΤΕΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΔΙΑΜΟΝΗ " IKBAL DELUXE HOTEL ISTANBUL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 3 ΗΜΕΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " PORTARIA HOTEL & SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

194€ από 450€ ( Έκπτωση 57%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, στην Πορταριά Πηλίου! Παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Spa για να κάνετε χρήση της εσωτερικής υδροτονικής πισίνας και να απολαύσετε Υδροθεραπεία, Sauna και Hamam! Παρέχονται ποδήλατα βουνού για κάθε ημέρα διαμονής και Late Check out στις 18:00! Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη πραγματοποιείται δωρεάν αναβάθμιση σε Σουίτα με τζάκι! Απολαύστε 3 ημέρες πολυτέλειας και χαλάρωσης στην μαγευτική Πορταριά!

BANSKO / ΤΡΙΗΜΕΡΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Το Ορεινό Θέρετρο του Bansko, Πόλος Έλξης Αρκετών Γαλαζοαίματων και όχι μόνο, Ανοίγει τις Πόρτες του για το Χειμώνα! Μόνο 39€(χωρίς μεταφορά) ή 70€(με μεταφορά) για ένα Τριήμερο για ένα άτομο με Απεριόριστη χρήση του Spa Center (Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Υδρομασάζ, Τζακούζι), Πλήρες Πρωινό και Δωρεάν wi-fi σε Υπερπολυτελή Ξενοδοχείο 4* στο Bansκo της Βουλγαρίας. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 78€ -140€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 50%. Η Προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο 26 - 28 Οκτωβρίου.

ΔΕΛΦΟΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΚΟ 3ΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ / ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL PARNASSOS 3* " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ