ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΛΙΠΟΥΣ/ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΙΚ-ΝΙΚ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MP3-MP4 PLAYERS/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Όλη η μουσική που αγαπάτε... στην παλάμη σας! Μόνο 14,10€ για να αποκτήσετε το εκπληκτικά μικρό ΜΡ3 mini Ρlayer, με κάρτα μνήμης έως 8GB micro sd, clip στερέωσης, αναπαραγωγή ήχου & μουσικής, με μεταλλικό, Αλουμινένιο περίβλημα για μεγαλύτερη αντοχή και ομορφιά, και Δώρο Ηands free στέρεο. Λειτουργεί και σαν card reader. Από την wap5 στον Αγ.Δημήτριο και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 25,70€ - Έκπτωση 45% !!
Πανελλαδικά: ΜΡ4 mini Μultimedia Ρlayer με Κάρτα Μνήμης micro sd έως 8GB, USB 2.0, ΜΡ1,ΜΡ2, ΜΡ3, ΜΡ4, WMA, WMV, ASF, WAV, JΡEG, αναπαραγωγή ήχου & μουσικής, εικόνας & videο, card reader, Μusic, Videο, Phοtο, Recοrd, Ebοοk, Games, Radiο. Θέλετε κι άλλα? Ε! Δώρο Ηands free στέρεο ΚΑΙ φορτιστή σπιτιού USB. Σε 2 υπέροχα χρώματα, μπλε και χρυσό, από την wap5 στον Αγ.Δημήτριο και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Αρχικής Αξίας 32,50€ - Έκπτωση 45% !

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:SMART CLIPS ΓΙΑ ΣΟΥΤΙΕΝ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ/ΡΟΛΟΓΙΑ ESPRIT

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΓΙΑ 3 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:GRIPGO HANDS FREE ΓΙΑ SMARTPHONE/GPS

Πανελλαδικά: Όταν η τεχνολογία δεν σταματά ποτέ! Μόνο 7,50€ για το πρωτοποριακό GripGo hands free που, με το πολυμερές υλικό του, συγκρατεί το smartphοne ή το GPS σας με απόλυτη σταθερότητα, ώστε να μην μετακινείτε άσκοπα τα χέρια σας από το τιμόνι! Δεν χάνει την απόδοση του όσες φορές και να το χρησιμοποιήσετε και πλένετε πανεύκολα με καθαρό νερό χωρίς να πάθει τίποτα. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 15€ - Έκπτωση 50% !!

ΜΑΡΜΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "EVIA HOTEL&SUITES 4*"

Διακοπές 4* στο Μαρμάρι Ευβοίας! 50€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα έως 30/6 (ισχύει και για Αγίου Πνεύματος), σε δίκλινο δωμάτιο με θέα σε πισίνα και θάλασσα, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ και δωρεάν 1 παιδί έως 5 ετών, από το "Evia Hotel & Suites 4*" στο Μαρμάρι, αξίας 100€ - έκπτωση 50%!!
99€ για ένα υπέροχο 3ήμερο για 2 άτομα με 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με μαγευτική θέα στην πισίνα και στη θάλασσα, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, δωρεάν χρήση πισίνας & υδρομασάζ και δυνατότητα αναβάθμισης του πακέτου για διαμονή τις ημέρες του Αγ. Πνεύματος, στο πολυτελές resort 4* "Evia Hotel & Suites" στο Μαρμάρι, αρχικής αξίας 200€ - Έκπτωση 51%!!!

ΝΑΞΟΣ(ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL POSEIDON"

ΑΜΟΡΓΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "PENSION MAROUSSO"

Αμοργός! 78€ από 132€ για 3 ημέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα - Ή - 109€ από 182€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με late check-out και 1 παιδί δωρεάν έως 6 ετών, και απολαύστε άνετες και ξέγνοιαστες διακοπές στην μαγευτική Αμοργό και στο ανα Αμοργός! 78€ από 132€ για 3 ημέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα - Ή - 109€ από 182€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με late check-out και 1 παιδί δωρεάν έως 6 ετών, και απολαύστε άνετες και ξέγνοιαστες διακοπές στην μαγευτική Αμοργό και στο ανακαινισμένο Pension Marousso. Έκπτωση 41%
αινισμένο Pension Marousso. Έκπτωση 41%

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CAMELIA'S SUITES"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ/ΚΩΜΩΔΙΕΣ "ELIZABETH"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ "ΑΘΗΝΑΙΑ","ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ","ΒΟΞ","ΡΙΒΙΕΡΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ "ΔΡΑΚΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ/ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ "ACTION CLUB HELLAS"