ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "PANORAMA ROOMS AND APARTMENTS"

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PETRA MARE HOTEL"

ΙΤΑΛΙΑ-ΡΩΜΗ:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "CENTER HOTEL"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:PIZZA/ΡΟΦΗΜΑ-ΚΡΑΣΙ "CAFE BAR ΚΟΧΥΛΙ"

ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ:ΦΑΓΗΤΟ "SAHARA LOUNGE BAR CAFE"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "IRIA MARE HOTEL"

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "5* CHORA RESORT SPA"


 Διακοπές 5 αστέρων μόνο με 195€ για 4ήμερη διαμονή για δύο άτομα, στο πολυτελές 5* Chora Resort Spa στη Φολέγανδρο, σε double room με πλούσιο πρωινό, για όλο τον Ιούλιο.
 Διακοπές 5 αστέρων μόνο με 250€ για 5ήμερη διαμονή για δύο άτομα, στο πολυτελές 5* Chora Resort Spa στη Φολέγανδρο, σε double room με πλούσιο πρωινό, για όλο τον Ιούλιο.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΠΑΖΛ "3D PUZZLE" ΣΕ 15 ΣΧΕΔΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΡΙΝΟ CINEMA"ΕΛΛΗΝΙΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ/ΠΑΓΩΤΟ "ΚΑΡΔΑΣΗΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:CAR MOUNT HOLDER ΓΙΑ SMARTPHONE-GPS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:USB 2.0 HUB&CARD READER" ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΟΡΗΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΑΣΕΙΣ ΨΥΞΗΣ ΓΙΑ LAPTOP/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΑΝΔΡΕΣ-ΑΡΩΜΑΤΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

*** Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ 24/6 *** Κάντε Δώρο το Απόλυτο Γυναικείο Άρωμα!! Μόνο 11,99€ για να αποκτήσετε ένα (1) Fatal Snake Blue -EdP- 100ml Eau De Parfum που θυμίζει έντονα την Midnight Poison. Φορέστε το και αφεθείτε στις φρουτώδεις νότες της βάσης μανταρινιού, πορτοκαλιού και περγαμόντου σε συνδυασμό με νότες τριαντάφυλλου καθώς και στην ευωδιά του λατρεμένου κεχριμπαριού και της εκλεπτυσμένης γαλλικής βανίλιας! Μια προσφορά από την εταιρεία ''SavelΤrade.gr'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 23,50€ - Έκπτωση 49%!!
*** Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΗΓΕΙ 24/6 *** Κάντε Δώρο το Απόλυτο Ανδρικό Άρωμα!! Μόνο 9,99€ από 19,90€ για ένα Time Capsule - 100ml Eau de Toilette που θυμίζει έντονα την Carollina Herrera 212. Αποκτήστε το και θα συνειδητοποιήσετε και εσείς ότι πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για την ένδυση όχι μόνο της ημέρας για το γραφείο αλλά και για την βραδινή σας έξοδο! Μια προσφορά από την εταιρεία ''SavelΤrade.gr'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ&ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΚΡΗΤΗ(ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL OCEANIS 3*"

ΣΙΦΝΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "AIOLOS APARTMENTS"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ(ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΡΥΟΠΗΓΗΣ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL PARADISE 3*"

ΡΟΔΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ALEXIA HOTEL"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "LOFOS STUDIOS"&"PLESSAS STUDIOS"



72€ για ένα 4 ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο,με ένα παιδί έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ διαμονή,στο Lofos Studios στη Ζάκυνθο!Μία προσφορά από το τουριστικό γραφείο Velas Tours,αρχικής αξίας 135€!
72€ για ένα 4 ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο,με ένα παιδί έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ διαμονή,στο Plessas Studios στη Ζάκυνθο!Μία προσφορά από το τουριστικό γραφείο Velas Tours,αρχικής αξίας 135€!

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT"

Υπερπολυτελές Πλήρες Πακέτο Διαμονής & Απολαυστικής Απόδρασης 5 Αστέρων, στην Μαγευτική & Πανέμορφη Φύση του Bansko, από 28/6 έως 30/9! Μόλις 146 ευρώ (από 292 ευρώ ) για 3ήμερο με 2 Διανυκτερεύσεις, 2 Ατόμων σε Junior Suite (45-60 m²) με Πλήρες Πακέτο Ημιδιατροφής & Μία Φιάλη Επώνυμου Κρασιού και Φρούτα & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του Victoria Spa & του Κέντρου Ευεξίας (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, κ.α.) & Late Check Out ... στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας και Βραβευμένο 5* Premier Luxury Mountain Resort στo Μαγευτικό Bansko της Βουλγαρίας! Προσιτή Καλοκαιρινή Πολυτέλεια, που θα σας μείνει Αξέχαστη!!!

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ "ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ"

Υπέροχες και Αξέχαστες Καλοκαιρινές Διακοπές για τα Παιδιά μας (Ηλικίας 6 έως 16 ετών) στο μοναδικό Περιβάλλον & τις Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις της Αγαπημένης Παιδικής Κατασκήνωσης Γλάροι στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής! Μόλις από 115 ευρώ επιλέξτε την Περίοδο που επιθυμείτε για 8ήμερη ή 16ήμερη Διαμονή ενός Παιδιού στην Κατασκήνωση (με Επιλογή Περιόδου από 24 Ιουνίου έως 22 Αυγούστου) χαρίζοντας του, μία Απίστευτα Όμορφη και εξαιρετικά Ολοκληρωμένη Καλοκαιρινή Εμπειρία Διασκέδασης, Δραστηριοτήτων, Χαράς και άφθονου Γέλιου! 

ΜΥΚΟΝΟΣ( ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΙΑΣ):ΔΙΑΜΟΝΗ "ΕΛΙΑ"

ΠΑΡΟΣ-ΠΑΡΟΙΚΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CASA DI ROMA"


Πάρος - Παροικιά: 234€ για 4ήμερο για 4 άτομα. Ένα άνετο και όμορφο δωμάτιο περιμένει εσάς και την οικογένειας σας να ξεκούραστες διακοπές! 
Πάρος - Παροικιά: 156€ για 4ήμερο για 4 άτομα για Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Οι Διακοπές στην Πάρο δεν κοστίζουν! Η Πάρος σας περιμένει! 
Πάρος - Παροικιά: 184€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Επιλέξτε για φέτος ένα από τα ομορφότερα νησιά μας για τις διακοπές σας! 
Πάρος - Παροικιά: 138€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Σε μία από τις πιο καυτές περιόδους το καλοκαιριού σας καλούμε στην Πάρο για ξέγνοιαστες διακοπές σε ξενοδοχείο με πισίνα! 

ΙΤΑΛΙΑ-ΡΙΒΙΕΡΑ:ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ABETAIA 4*"

ΚΡΗΤΗ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "REA HOTEL"

ΑΙΓΙΝΑ:ξΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ANATOLI ORIENTAL HOTEL"

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "hOTEL STAR 3*"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΦΑΓΗΤΟ/ΠΙΤΣΑ Η TAPAS "COCTAIL BAR RESTAURANT-PEGU"

ΑΘΗΝΑ:PARTY/ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ "LIVE ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ANTART"

ΑΘΗΝΑ:STAND UP COMEDY/ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ "Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ..ΝΕΡΑΙΔΕΣ-ΠΕΙΡΑΤΕΣ-ΞΩΤΙΚΑ "ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ"


40€ για Πρόγραμμα 1 ώρας με Νεράιδες, Πειρατές και Ξωτικά που Υπόσχονται να Δώσουν μια Διαφορετική Νότα στο Πάρτυ σας, μέσα από το Αγαπημένο Παραμύθι του Παιδιού σας, σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής, με την εγγύηση του Μπουκέτο Μπαλόνια. Αξίας 90€!!

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:ΦΑΓΗΤΟ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ "ΑΓΙΟΝΕΡΟ"

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΑ:ΦΟΥΡΝΟΙ/ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ DANISH CAKE

ΑΘΗΝΑ-ΕΡΜΟΥ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ-ΜΑΛΛΙΩΝ "BEAUTY AND LIFE BY KLEONICKY"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "BELLAROSA"