ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΙΤΣΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΩΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 110ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΕΝ ΧΩΡΑ ΒΕΖΙΤΣΑ"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 280ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18.90 ΓΙΑ 3D PUZZLE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΛΙΕ ΜΕ 4 ΣΤΑΥΡΟΥΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ 52 ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 190ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ"

 Αθήνα: Ήρθε η ώρα για ανακαίνιση! Μόνο 190€ για τον Ελαιοχρωματισμό Διαμερίσματος έως 50τμ. συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών! Εναλλακτικά 270€ από 345€ για διαμέρισμα έως 75τμ. ή 370€ από 460€ για έως 150τμ. ή 410€ από 520€ για έως 200τμ. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα κουφώματα και οι λαδομπογιές τα οποία μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννοήσεως. Από το κέντρο τεχνικής κάλυψης και διαχείρισης πολυκατοικιών Πολυπράγμων και με κάλυψη σε όλη την Αττική. Αρχικής Αξίας 245€ - Έκπτωση 22% !!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΜΑΤ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ "PHOTOFLEX STUDIO"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"

Η παράσταση σταθμός στις ανθρώπινες σχέσεις, τη μοναξιά και την αποξένωση, «Χρωματιστές Γυναίκες» του Β. Ζιώγα, παρουσιάζεται στη σκηνή του θεάτρου «ΡΟ»! Εισιτήριο γενικής εισόδου, 2 ατόμων, 12€!


 Για 2 Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο) της Συγκλονιστικής Παράστασης του Βασίλη Ζιώγα Χρωματιστές Γυναίκες στο Σύγχρονο Θέατρο Ρο, στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο Κέντρο της πόλης μας! Δύο γυναίκες, δυο αδελφές η Έλλη και η Άννα στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από το σκοτεινό παρελθόν που η οικογένεια τους τις εγκλώβισε, προκαλούν, τσαλακώνονται, απελπίζονται, αναπολούν, θυμώνουν, αγαπιούνται, πεθαίνουν και ξαναγεννιούνται από τις στάχτες τους… 

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "5* CHATEAU ROND SUITES"


Διαμονή σε Σουίτα στο 5άστερο CHATEAU ROND SUITES, στο Λουτράκι Αριδαίας!! Από 159€ για ένα 3ήμερο, για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό, δωρεάν χρήση σάουνας και υδρομασάζ, γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο ΥΔΡΟΛΙΘΟΣ, early check-in & late check-out και Δωρεάν διαμονή για ένα παιδί έως 6 ετών! Αρχικής αξίας 320€. Έκπτωση 50%.
 Αποδράστε στο καταπράσινο Πόζαρ και χαρείτε την φυσική ιαματική πισίνα! 178€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Junior σουίτα με πρωϊνό και βραδυνό στο πολυτελές Chateau Rond στο Πόζαρ Αριδαίας! Η προσφορά ισχύει για διαμονή σαββατοκύριακα!


Για 3ήμερη απόδραση δύο (2) ατόμων, με διαμονή τριών (3) ημερών και δύο (2) διανυκτερεύσεων σε μοναδική πολυτελή δίκλινη σουίτα για τις καθημερινές από Κυριακή έως Πέμπτη και με 178€ για Παρασκευή έως Κυριακή έως και τα μέσα Δεκεμβρίου!! Σε όλες τις επιλογές προσφέρεται σούπερ ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό), αλλά και δωρεάν χρήση χαμάμ και σάουνας και υδρομασάζ (στο κουπόνι των 178€), όλα στο 5*Chateau Rond Suites, μία ανάσα από τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας! Δροσιά, ξεγνοιασιά, εκδρομή και στις μεγάλες αργίες και οικονομία! Γιατί μας αξίζει να ζούμε καλύτερα!

ΙΛΙΣΙΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 28ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "SALOON-PIANO/RESTAURANT"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΥΓΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ&ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ CHECKUP ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ&ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ "ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ"

ΓΑΛΑΞΙΔΙ:πΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 109ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "BOUTIQUE SUITE EPAVLIS"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 199ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ-ΔΡΕΣΔΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΑΦΘΑΡΤΑ&ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΤΣΑΛΙΟΥ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΡΟΖ ΧΡΥΣΟ 18Κ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PELION RESORT HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 33ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ:ΦΑΓΗΤΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ "NV NUEVO"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ&ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ENDERMOLOGY LPG

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "FANCY BY NANCY"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY RELAXY MASSAGE ΣΤΟ "SUNBOX"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Πολύτιμη Προσφορά Καριέρας και όχι μόνο με Επαγγελματική Κατάρτιση & Εκπαίδευση για Άμεση Επαγγελματική Αποκατάσταση και Ανέλιξη αλλά & για την Προσωπική σας Περιποίηση, Άμεσα, Ποιοτικά, Κατάλληλα & Οικονομικά! Μόλις 29,90 ευρώ για Εκπαιδευτικά Σεμινάρια στους Τομείς της Αισθητικής και των Εναλλακτικών Θεραπειών (Μανικιούρ - Πεντικιούρ, Μακιγιάζ, Massage, Ρεφλεξολογία, Face Painting, Πρώτες Βοήθειες, κ.α.), με την Υπογραφή του Εξειδικευμένου Team του Τμήματος Σπουδών του Υπερσύγχρονου Κέντρου Αισθητικής & Ιατρικής Αισθητικής Beauty Tec στην Δελφών! Μπες στον Μαγικό Κόσμο της Ομορφιάς και της Αισθητικής, ...όχι ως Θεατής…αλλά ως Επαγγελματίας! 

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3,20 ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ "SOLO MUSIC WAR"

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΚΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΑΣΙΑ SKIN NAILS&HAIR FORMULA ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΥΧΙΑ-ΜΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ MINI ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΣ TERMOMAX

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59ΕΥΡΩ POWER VIBRO PLATE-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΑΕΡΟΒΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΟΡΓΑΝΑ-ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΣΤΑ "VIVA LA VITA"

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ iPL LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΤΟ "MEDITERRANEAN CORPUS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ 3 ΣΠΛΙΠ ΜΠΟΞΕΡ CALVIN KLEIN MODERN STRECH BOXER BRIEFS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ TNS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΤ 4 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ IZZY ECO CERAMIC

ΑΘΗΝΑ:ΥΓΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ-ΤΡΑΧΗΛΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ Η ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 250ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΑΣΣΟΥ"

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΛΟΥΣΙΜΟ-ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "PROFILE HAIR STUDIO"

Μόνο 6€ από 20€ για 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) με λούσιμο για όλα τα μήκη μαλλιών - Ή – μόνο 16€ από 95€ για 1 βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 χτένισμα (πρωινό ή βραδινό), 1 κούρεμα, 1 μάσκα ενυδάτωσης και 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών για μία πλήρη ανανέωση του look σας με επαγγελματικά προϊόντα Schwarzkopf Professional στο Profile Hair Studio στους Αγίους Αναργύρους. Έκπτωση 70%.
9€ για 1 Χτένισμα(ίσιωμα ή φλου) μαζί με λούσιμο &1 Κούρεμα, για όλα τα μήκη μαλλιών για να αλλάξετε την διάθεση και την 
εμφάνιση σας με τρόπο οικονομικό, απολαμβάνοντας ποιοτικές υπηρεσίες στο Profile Hair Studio στους Αγίους Αναργύρους. Αξίας 30€. Έκπτωση 70%.

 Περιποιημένα μαλλιά για 1 χρόνο! 48€ για ένα ετήσιο πακέτο με 12 λουσίματα και 12 χτενίσματα, από το Profile Hair Studio στους Άγιους Ανάργυρους, αξίας 144€ - έκπτωση 67%

ΝΙΚΑΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 26ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ-ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ "ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ"

 Απολαύστε φαγητό και διασκεδάστε με ζωντανή μουσική!! Μόνο 26€ για ένα Πλήρες Γεύμα 2 ατόμων με ζωντανή μουσική και απεριόριστο κρασί, που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 1 κρύο ορεκτικό, 1 πατάτες, 1 μπουγιουρτί, 2 κυρίως πιάτα, φρουτοσαλάτα ή γλυκό ημέρας, στο Μουσικό Μεζεδοπωλείο «Απόψε Πάλι» στη Νίκαια. Αρχικής αξίας 56€. Έκπτωση 57%!!!

26 € για ένα πλουσιοπάροχο δείπνο 2 ατόμων απεριόριστο κρασί, oriental και ζωντανή μουσική για Παρασκευή η Σάββατο βράδυ η Κυριακή μεσημέρη στο Απόψε πάλι στην Πέτρου Ράλλη, αρχικής αξίας 56 €. Έκπτωση 53 %.

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "13"

 Το 13 είναι ένα σκοτεινό παραμύθι για το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία. Ένας σαγηνευτικός οπτικοακουστικός κόσμος, στον οποίο οι μικροί θεατές καλούνται να κατοικήσουν ακολουθώντας τις περιπέτειες της ηρωίδας. Η παράσταση είναι για θεατές από 8 ετών και άνω και μπορείτε να την παρακολουθήσετε με 10€ τα 2 άτομα. Με την αγορά του κουπονιού αξίας 2€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 8€ τα 2 άτομα!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12.50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΦΑΓΗΤΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 4 ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΕΛΛΑΣ

%
 14€ Μόνο για μία Χορταστική Ποικιλία 4 ατόμων με 4 Μπύρες, στο Ανανεωμένο Ιστορικό Καφενείον Ελλάς στο Παγκράτι! Απολαυστικό Γεύμα όπου σε Συνδυασμό με την Καλή Μουσική, θέτει γερές βάσεις για μία Όμορφη Βραδιά! Ένα Σύγχρονο Ζυθοπωλείο με Στοιχεία του Παρελθόντος! Αρχικής Αξίας 29€ - Έκπτωση 52%
14€ για μία μοναδική χορταστική ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ 4 ΑΤΟΜΩΝ μαζί με ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΠΥΡΕΣ. Απολαύστε τα μαζί με την πολύ καλή Μουσική. Συνδυασμός που θέτει γερές βάσεις για μία όμορφη βραδιά. Ένα σύγχρονο Ζυθοπωλείο με στοιχεία του παρελθόντος. Η προσφορά ισχύει κάθε μέρα !!! Στο ανανεωμένο ιστορικό ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΕΛΛΑΣ στο Παγκράτι. Αρχικής αξίας 29€. Έκπτωση 52%


ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ"

 Στις 15 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα «Η Αφροδίτη με τη γούνα» του αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Ντέιβιντ Άιβς στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Η αστεία, σέξι, ευφυής ιστορία που απέσπασε βραβείο Τόνι καθώς και πλήθος άλλων βραβείων στο Μπρόντγουέι έρχεται να σαγηνεύσει και να «εξάψει» το ελληνικό κοινό αυτόν τον θεατρικό χειμώνα... Ο Γιώργος Οικονόμου, μετά τον Ιβάν και τα σκυλιά και το Σέρλοκ Χολμς και ο Σκύλος των Μπάσκερβιλ, σκηνοθετεί το Η Αφροδίτη με τη γούνα με δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, τη Βίκυ Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, στους πιο κωμικούς και παράλληλα τολμηρούς τους ρόλους.. Παρακολουθήστε τη με 16€ τα 2 άτομα!!