ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΛΙΖΑ"

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) για την Υπέροχη και Αγαπημένη Παιδική Παράσταση Ελίζα με την Μοναδική Υπογραφή της Ξένιας Καλογεροπούλου, από την Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης, στο Θέατρο Ολύμπιον (πλατεία Αριστοτέλους)! Απολαύστε ένα από τα Σημαντικότερα Κείμενα του Νεοελληνικού Θεάτρου, σε ένα Συναρπαστικό Σκηνικό με Υπέροχες Μουσικές Συνθέσεις που Επέλεξε το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης για να Γιορτάσει τα 30χρονά του!

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ"


  10€ Μόνο για την Είσοδο Δύο Ατόμων στην Εκπληκτική Παρασταση ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ: Η αξιοπρέπεια του ελαχίστου, στο Θέατρο Αργώ στο Μεταξουργείο, ή 8€ Είσοδο Δύο Ατόμων για ανέργους, φοιτητές και μαθητές! Μία Μουσικοθεατρική παράσταση, με την Αιμιλία Υψηλάντη, τη Γιώτα Βέη και την Άννα Βε, που θα σας Ταξιδέψει από την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Ρούμελη, τη Θράκη, την Κρήτη, την Πελοπόννησο, το Αιγαίο, τον Πόντο, τη Σμύρνη και τη Μ. Ασία, περνάει από τσάμικα και καλαματιανά και φτάνει στην ποίηση του Ρίτσου, του Σεφέρη και του Ελύτη και τη μουσική του Μ. Θεοδωράκη! Αρχικής Αξίας 20€ και 16€ - Έκπτωση 50% 

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ"

ΑΘΗΝΑ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡ ΑΜΕ 45ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΣΤΑ "PALMOS GYM"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ 34ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡΗΘΡΩΝ



 27€ για μία ECOMED ηλεκτρική θερμοφόρα 100W,με ρυθμιστή θερμικρασίας 3 επιπέδων,ομοιόμορφη,κατανομή της θερμοκρασίας και εγγύηση 2 ετών.Μία προσφορά από το flexible shop,αρχικής αξίας 56€!
 34€ για ένα ψηφιακό θερμόμετρο υπερύθρων Promed FTN,για σίγουρη και αξιόπιστη μέτρηση,χωρίς καμία επαφή,σε χρόνο ενός δευτερολέπτου,με ιατρική πιστοποίηση.Μία προσφορά από το flexible shop,αρχικής αξίας 70€!

ΟΛΥΜΠΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "MEDITERANNEAN VILLAGE RESORT"

ΘΗΣΕΙΟ:ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 2.50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΡΟΦΗΜΑ/ΤΟΣΤ ΣΤΟ "ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ CAFE BAR"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ PEELING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30ΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ "ΑΛ ΛΙΝΑΡΔΟΥ"

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "EXECUTIVE"

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΜΑΣΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ "MYSTIC NEVERLAND"

 29€ για μία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που περιλαμβάνει ένα ΔΙΩΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΥ και ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ. Πιο αναλυτικά περιέχει τα εξής μασάζ: Rejuvance, Holistic Massage, Ayuverdic Face and Breast Massage, Traditional Thai Oil Massage, Aromatherapy, Thai Foot Massage. Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του Mystic Neverland Healing Experience. Ένα ιδανικό δώρο ακόμα και για ζευγάρια. Από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο MYSTIC NEVERLAND REIKI ACADEMY, MEDITATION and HEALTH CENTER στον Πειραιά. Αρχικής αξίας 140€. Έκπτωση 79%

 Jingle Hands 2 Hours Pure Massage!! Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience μόνο με 29€... ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ απολαυστικού και θεραπευτικού ΜΑΣΑΖ που περιλαμβάνει, Rejuvance, Holistic Massage, Ayuverdic Face & Breast, Massage Traditional Thai Oil Massage & Aromatherapy και Thai Foot Massage. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια, από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο "Mystic Neverland" στον Πειραιά. Αρχικής Αξίας 140€. Έκπτωση 80%.


ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 180ΕΥΡΩ ΓΙΑ


 ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. 180ευρώ για 4 μέρες / 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε πέτρινη, παραδοσιακή κατοικία, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, με παραδοσιακά προϊόντα για καλωσόρισμα, δωρεάν ξενάγηση στα μονοπάτια της περιοχής, αυτόνομη θέρμανση, δωρεάν WiFi, late check out, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι KAι ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ από τον Άι Βασίλη κατά την διαμονή σας!!! (Κωδ. προσφοράς 1862) ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. 240ευρώ για 5 μέρες / 4 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε πέτρινη, παραδοσιακή κατοικία, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, με παραδοσιακά προϊόντα για καλωσόρισμα, δωρεάν ξενάγηση στα μονοπάτια της περιοχής, αυτόνομη θέρμανση, δωρεάν WiFi, late check out, απεριόριστα ξύλα για το τζάκι KAι ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ από τον Άι Βασίλη κατά την διαμονή σας!!! (Κωδ. προσφοράς 1863)

ΑΘΗΝΑ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ DRUMS ALIVE Η ZUMBA/ORIENTAL/HIP-HOP/LATIN ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ "ΜΑΚΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ"&"IL RITMO"



 15€ για 8 ωριαία μαθήματα χορού ή χορευτικής γυμναστικής. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χορό μεταξύ Zumba, Oriental, Hip Hop, latin ή Σύγχρονο και κάντε ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας, Από την ολοκαίνουρια σχολή Il Ritmo στα Πατήσια. Εναλλακτικά 10€ το μήνα για τα πρωινά τμήματα Zumba. Αρχικής Αξίας 40€, Έκπτωση 63% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΩΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ Η..Η ΜΙΚΡΗ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ "THE PRINCE BARSSERIE"

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GREEN LIFE SKI&SPA RESORT BANSKO"

Πολυτελή Χριστούγεννα και όχι μόνο, στο Μαγευτικό Bansko της Βουλγαρίας, με Πλούσιο 3ήμερο ή 4ήμερο Πακέτο (για την Περίοδο από 13 Δεκεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου) σε Προκλητική Τιμή...με Διαμονή Δύο (2) Ατόμων, σε Υπέροχο και Ευρύχωρο Studio (40 τ.μ.) με Πρωϊνό ή Ημιδιατροφή και Δωρεάν Χρήση Spa, Πισίνας, Σάουνας και Γυμναστηρίου και Late Check Out, στο Eντυπωσιακό και Προβεβλημένο 4* Green Life Ski & Spa Resort Bansko! Με την Ποιοτική Υπογραφή του Κορυφαίου Ταξιδιωτικού Οργανισμού LG Travel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ:ΡΩΣΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΣΤΟ "BARIN"

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 89ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΚΥΒΙΚΟ ΞΥΛΑ ΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΑ

Απολαύστε τη ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα του τζακιού ή της ξυλόσομπας σας και ξεγνοιάστε από το άγχος της ακριβής θέρμανσης! 89€ για ένα κυβικό ξερών ξύλων (δρυς & οξιά) αρίστης ποιότητας και μια σακούλα προσάναμμα από την εταιρεία “Καυσόξυλα Θώδης” και με δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση σε όλη την Αττική!

 89€ για ένα (1) κυβικό ξύλα οξιά και ελιά, υψηλής θερμικής απόδοσης, με δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση γρήγορα και καθαρά, σε επιλεγμένες περιοχές εντός Αττικής, για να απολαύσετε στο μικρότερο κόστος τον πιο ζεστό και ατμοσφαιρικό χειμώνα, με την εγγύηση ποιότητας της “Wood Boutique Nikolas ”!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ iPAD

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 220ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟΙ DOLCE&GABBANA

ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΣΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ"

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 2ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ "CAPTAIN HOOK"

 3,5€ Μόνο για την Είσοδο Eνός Παιδιού με τον Συνοδό του, στον Παιδότοπο Captain Hook στην Καλλιθέα, με Χυμό για το Παιδί και Καφεδάκι για τον Συνοδό! Ένας Πανέμορφος Χώρος Καλοσωρίζει Όλα τα Παιδιά να Παίξουν, να Μάθουν, να Διασκεδάσουν, και να κάνουν Φίλους, πάντα με την Επίβλεψη και Καθοδήγηση Ειδικευμένου Προσωπικού! Αρχικής Αξιας 9,50€ - Έκπτωση 63%


2€ για ατέλειωτο παιχνίδι στον παιδότοπο "Captain Hook" στην Καλλιθέα με την επίβλεψη ειδικευμένου προσωπικού! Η προσφορά περιλαμβάνει την είσοδο 1 παιδιού με το συνοδό του
3,5€ για ατέλειωτο παιχνίδι στον παιδότοπο "Captain Hook" στην Καλλιθέα με την επίβλεψη ειδικευμένου προσωπικού! Η προσφορά περιλαμβάνει την είσοδο 1 παιδιού με το συνοδό του στον παιδότοπο, χυμό για το παιδί και ρόφημα για τον συνοδό, αξίας 8,50€-έκπτωση 59%

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ"


5€ για είσοδο στο τρυφερό αριστούργημα «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία μαγευτική ιστορία γεμάτη μουσική και τραγούδια εποχής με αισιόδοξο εορταστικό φινάλε, στο “Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου” αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%
 «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» με χαρούμενο, εορταστικό φινάλε στο Θέατρο «Θυμέλη»5€ το άτομο για να απολαύσετε την παιδική μουσική παράσταση του Χανς - Κρίστιαν Άντερσεν! * Με 20 εισιτήρια & άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι, με extra χρέωση 1€/άτομο! αξίας 10€

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα! 5€ για να απολαύσετε την κλασική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, μέσα σε ατμόσφαιρα εποχής με θαυμάσια σκηνικά και κοστούμια, αλλά και αισιόδοξο-εορταστικό φινάλε, στο Θέατρο Θυμέλη στην Πλατεία Αμερικής, αξίας 10€ - έκπτωση 50% Με 20 εισιτήρια και άνω προσφέρεται το φουαγιέ για να διοργανώσετε παιδικό πάρτυ παρέα με τους ηθοποιούς της παράστασης με 1€/άτομο επιπλέον!!

«Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» με χαρούμενο, εορταστικό φινάλε στο Θέατρο «Θυμέλη»! 5€ το άτομο για να απολαύσετε την παιδική μουσική παράσταση του Χανς - Κρίστιαν Άντερσεν! * Με 20 εισιτήρια & άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι, με extra χρέωση 1€/άτομο!

Το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Χ. Κ. Άντερσεν «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», ζωντανεύει στη παιδική σκηνή του Θεάτρου Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου! Εισιτήριο γενικής εισόδου, 5€/άτομο!

5 ευρώ για την είσοδο ενός ατόμου στην παιδική παράσταση "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", το διαχρονικό παραμύθι του Χανς-Κρίστιαν Άντερσεν, στο Θέατρο Θυμέλη, αξίας 10 ευρώ - έκπτωση 50%. Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πάρτι με extra χρέωση 1 ευρώ /άτομο!

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 75ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ "4 ΕΠΟΧΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΘΕΟΔΩΡΟΥ"

99€, για 3 ημέρες, σε double room, για 2 άτομα, παραδοσιακό πρωινό, early check in και late check out στον ξενώνα Θεοδώρου, στην Ελάτη Τρικάλων , που φοράει τα λευκά της και σας περιμένει!


 Χειμερινή εξόρμηση στην Ελάτη Τρικάλων! Μόνο 89€ για 3 ημέρες - 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι στον γραφικό ξενώνα 4 Εποχές! Φτιάξτε το πρωϊνό σας με σπιτικά υλικά που παρέχονται από τον Ξενώνα! Δυνατότητα διαμονής όλο τον χειμώνα!

 Ελάτη Τρικάλων - Ελάτη Τρικάλων, στο Ξενώνα Θεοδώρου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό με 149€ από 300€ ( Έκπτωση 50,33%)! Παρέχεται Early check in & Late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας) απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες με φόντο το καταπράσινο τοπίο!



 Θαυμάστε όλα τα υπέροχα τοπία στην Ελάτη Τρικάλων μόνο με 99€ για (2) δύο διανυκτερεύσεις, (2) δύο ατόμων, σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό στον υπέροχο «Ξενώνα Θεοδώρου». Αρχικής αξίας 200€.



 Παραδοσιακή φιλοξενία στη Ελάτη Τρικάλων!! Από 75€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για διαμονή σε standard room με τζάκι, υδρομασάζ και παραδοσιακό πρωινό στο νεόκτιστο Ξενώνα 4 Εποχές.

 79€ για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για δυο (2) Άτομα σε δωμάτιο με θέα και τζάκι, στην Ελάτη Τρικάλων στον μοναδικό ξενώνα 4Εποχές! Απολαύστε 3 ημέρες άψογης φιλοξενίας αντάξια μιας περιοχής με πλούσια ιστορία, μνημεία και φυσική ομορφιά. Ανακαλύψτε εικόνες που θα σας θυμίσουν πως κάποιες ξεχασμένες έννοιες, όπως ”εποχές”, ”σπιτική θαλπωρή”, ”αυθεντική φιλοξενία”, σε πείσμα των καιρών επιβιώνουν ακόμα! 



 Ελάτη Τρικάλων!! 99€ για 3 μέρες, 2 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, πλούσιο πρωινό, early check-in και late check-out, δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 12 ετών, και απολαύστε μοναδικές στιγμές ηρεμίας εκεί που η υψηλή αισθητική συναντά την οικογενειακή θαλπωρή, στον Ξενώνα Θεοδώρου! Αξίας 200€. Έκπτωση 51%.



Ελάτη Τρικάλων, Ξενώνας Θεοδώρου! 99€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και πρωινό!


Παραδοσιακή φιλοξενία για 2 άτομα στη μαγευτική Ελάτη Τρικάλων με δύο διανυκτερεύσεις και πρωινό στο ζεστό και γραφικό περιβάλλον του νεόκτιστου Ξενώνα “4 εποχές”, κερδίζοντας έκπτωση έως και 44%!
 99€ για ένα υπέροχο 3ήμερο στη Ελάτη Τρικάλων, στο Ξενώνα Θεοδώρου!! Περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό, Early check in & Late check out καθώς και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών. Ο Ξενώνας βρίσκεται 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού της Ελάτης και μόλις 7 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Περτουλίου. Αρχικής αξίας 200€. Έκπτωση 50%.