ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΥΒΟΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ARGO HOTEL"

 Καθαρά Δευτέρα στην Εύβοια, στο Argo Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Αποδράστε για 4 γεμάτες ημέρες! 




ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ISTHMIA PRIME HOTEL"

ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "IONIAN BLUE HOTEL BUNGALOWS&SPA RESORT"

 Καθαρά Δευτέρα στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%)! Διασκεδάστε και ξεφαντώστε στο Μασκέ Πάρτυ με συνοδεία Μουσικής και απολαύστε τον Σαρακοστιανό Μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna για κάθε ημέρα διαμονής και μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΟΡΕΙΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOTEL 1450

ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BEST WESTERN LUCY HOTEL"

 Καθαρά Δευτέρα στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 ποτήρια τοπικού οίνου για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Γιορτάστε τα κούλουμα και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "GRAND SERAI HOTEL"


 199€ από 498€ (Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και 1 Hamam κατ΄άτομο, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
  Καθαρά Δευτέρα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, με 290€ από 580€ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα, μία Υδροθεραπεία κατ΄άτομο και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ NEON ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8€ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΠΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SAFE CASE

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "MUSIC HALL REX"

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ Η ΓΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ "THE PIZZA ROMEA" "PIZZA HOME" "PIZZA CENTER" &" PIZZA MIA" "MERCADO" "PIZZA MOMENTO"


 10€ για 2 πίτσες οικογενειακές και μια Coca Cola 1.5lt, από το εστιατόριο The pizza Romea στην Καλαμαριά


 12€ για 3 κανονικές πίτσες, από το εστιατόριο Pizza home στη Θεσσαλονίκη!


 10.9€ για τρείς οικογενειακές πίτσες από το εστιατόριο Pizza center στη Θεσσαλονίκη!


 11€ για 2 κανονικές πίτσες της επιλογής σας, από το εστιατόριο Pizza Mia στη Θεσσαλονίκη!


 10€ για 2 πίτσες της αρεσκείας σας από το εστιατόριο Mercado στη Θεσσαλονίκη!


 9.9€ για 2 οικογενειακές πίτσες και μία γλυκιά πίτσα, από το εστιατόριο Pizza Momento στη Θεσσαλονίκη!

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5.30€ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ "THE BEST"

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "PHILOTHEA" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 199€

ΑΝΗΛΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL LA MUNTE MOUNTAIN RESORT"

 109€ από 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΩN ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ-ΜΠΛΟΚ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PRESSONDEMAND.GR

 Έγχρωμες Επαγγελματικές Κάρτες (από 8€) μονής ή διπλής όψης, Ποιότητας Velvet, με αδιάβροχα μελάνια και Δωρεάν η μακέτα, γιατί η επαγγελματική σας κάρτα είναι η πρώτη εικόνα της επιχείρησής σας. Δυνατότητα εκτύπωσης qr-code, από την PressOnDemand.gr (by pinakesondemand.gr)!


 Εκτύπωση Μπλοκ για κάθε χρήση, για επαγγελματίες ή μη (μόνο 3€ από 6€), μεγέθους Α5 και αποκτήστε τα όπως επιθυμείτε και όπως τα έχετε φανταστεί, από το PressOnDemand.gr (by pinakesondemand.gr) και με δυνατότητα Αποστολής στο χώρο σας!



  Εκτύπωση 50 Φωτογραφιών σε Επαγγελματικό xαρτί, για να αποτυπώσετε τις καλύτερες στιγμές σας και να τις κρατήσετε ζωντανές στο χρόνο, από το PressOnDemand.gr (by pinakesondemand.gr) και με δυνατότητα Αποστολής στο χώρο σας. Μόνο 5,50€ για 10x15, 12,50€ για 13x18 ή 30€ για 21x29!!




ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "CLEAN FRESH"

3 MASSAGE ΕΝΤΟΝΗΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LIPOGEN

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ MANICURE-PEDICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΛΑΣΙΚΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΔΟΞΑΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 49.9€

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 390€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΛΥΣΙΜΟ Η SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CAR SPA"

Car Spa: Από 23€ για service A/C, αλλαγή λαδιών & φίλτρου, mini service ή total service, για την αναβάθμιση και την βελτίωση της απόδοσης του αυτοκινήτου σας, με παραλαβή & παράδοση στο χώρο σας.
Car Spa: Από 5,50€ για ένα εσωτερικό–εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με full ενεργό αφρό, ή ένα πλήρες βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας!



 25€ για ένα service clima ή a/c ενός αυτοκινήτου οποιασδήποτε εταιρείας ή μοντέλου, που περιλαμβάνει έλεγχο και συμπλήρωμα φρέον, καθαρισμό και απολύμανση των αεραγωγών και της εβαπορέτας, από τη σύγχρονη και ολοκληρωμένη μονάδα Car Spa αρχικής αξίας 65 ευρώ.


 Car Spa στo 1,4 χλμ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου για... καθαρές δουλειές με αίσθηση φρεσκάδας! Από 5,5€ για 1 ή 5 πλυσίματα του Ι.Χ. σας μέσα - έξω με full ενεργό αφρό και απολύμανση καμπίνας, εξουδετερώνοντας βακτηρίδια και οσμές!

ΚΟΛΙΕ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ KOUMIAN

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ART SWEETS COFFEE AND MORE" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΟΣΜΗΜΑ (ΚΟΛΙΕ Η ΒΡΑΧΙΟΛΙ) ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925º ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ "VERORAMA"

 Γιορτάστε τον Έρωτα, Πείτε Σ' Αγαπώ & Εντυπωσιάστε το Αγαπημένο σας Πρόσωπο, με Ένα από τα 4 Μοναδικά & Κομψότατα Κοσμήματα Εξαιρετικής Ποιότητας και Design, με την Υπογραφή Ποιότητας και Αυθεντικότητας του Εξειδικευμένου Κοσμηματοπωλείου Verorama, με Παραλαβή από το Κέντρο της πόλης μας ή με Δυνατότητα Αποστολής σε όλη την Ελλάδα! Μόλις από 14,5 ευρώ για Ένα Εντυπωσιακό Κόσμημα (Κολιέ ή Βραχιόλι) από Ασήμι 925º, Επιπλατινωμένο ή Επιχρυσωμένο, με τη Λέξη Love ή σε Σχήμα Καρδιάς με Υπέροχες Λευκές Πέτρες Ζιργκόν, σε Αλυσίδα ή Κορδόνι... και Κερδίστε τις Εντυπώσεις...Ποιοτικά και Οικονομικά!!! 

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΕ ΣΤΑΡΟΒΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ "CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ"

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με Ποτό για να Απολαύσετε τη Μουσικοθεατρική Παράσταση και όχι μόνο…. Διαβατήριο Στα Τέμπη με τους Μοναδικούς και Ανεπανάληπτους Δημήτρη Σταρόβα, Στάθη Παναγιωτόπουλο, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Γιώργο Χατζή, Βαγγέλη Γιαννάκη και μία Μεγάλη Ομάδα Μουσικών, στο Club του Μύλου! Επί Σκηνής θα Παρελάσουν Μουσικοί, Ηθοποιοί, Χορευτές, Μάγοι, Ταχυδακτυλουργοί, Σπάνια Ζώα!!! Special Guest Star, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Ντίμης Σουξές! Η Θεσσαλονίκη εκπέμπει… Διαβατήριο Στα Τέμπη!!! 

3ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ&ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "STADIUM&FITNESS CENTER" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΠΡΩΙΝΟΥ(ΚΟΥΠΑ-ΠΙΑΤΟ-ΜΠΟΛ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΛΑΘΟΠΛΕΚΤΙΚΗΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΙΞ IN ART" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "E-PHOTODELIVERY,GR"

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7,9€

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ECO SLEEP"

11,9€ ΓΙΑ 2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ FREZYDERM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

15€ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "BARA-ΤΗΓΑΝΙ" ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 Ζωντανή μουσική, υπέροχο περιβάλλον και τρομερό φαγητό ....σας περιμένουμε στο Bara-Tηγάνι!! 15€ για μενού 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον πλούσιο κατάλογο του εστιατορίου που έχει ξεχωρίσει στα βόρεια προάστια με την καινοτομία του σε διασκέδαση, γεύση και περιβάλλον, στο "Bara-Τηγάνι" στο Μαρούσι, αρχικής αξίας 30€ - Έκπτωση 50%!!!