ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NAOUMIDIS HOTEL"


 135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Πορταριά Πηλίου, σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, Υδρομασάζ και Πρωινό στο Naoumidis Hotel! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early Check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

BANSKO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BALKAN JEWEL RESORT"

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ 2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ"

ΣΕΤ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 17,9€

ΜΕΘΑΝΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 2 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 99€

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ&ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ NUTRIPLAN

 Απαλλαγείτε από τα περιττά Κιλά που πήρατε στις Γιορτές και όχι μόνο... και Προετοιμάστε ιδανικά το Σώμα σας για την Άνοιξη, με την πιο Ολοκληρωμένη και Οικονομική Πρόταση... Άμεσα, Υγιεινά και Αποτελεσματικά! Μόλις 19 ευρώ για Ένα Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Αντιοξειδωτικής Διατροφής συνολικά 3 Συνεδριών, με 4 Εβδομαδιαία Διαιτητικά Προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δικές σας Διατροφικές Ανάγκες, 3 Λιπομετρήσεις, Υπολογισμό Βασικού Μεταβολισμού & Ιδανικού Βάρους... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Κέντρου Διαιτολογίας & Κλινικής Διατροφής Nutriplan! 

ΣΙΝΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ "CINE ΒΑΚΟΥΡΑ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Πρεμιέρα της Όμορφης και Γλυκιάς Βιογραφικής Ταινίας και Επίσημης Υποψηφιότητας της Γαλλίας για το Oscar Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας Ρενουάρ του Ζιλ Μπουρντό και την Δραματική Ταινία Οδηγός Διαπλοκής με Υποψηφιότητα για 7 Χρυσές Σφαίρες, που προορίζεται να Διεκδικήσει το φετινό Oscar Σκηνοθεσίας, με τους Αγαπημένους Κρίστιαν Μπέιλ, Μπράντλει Κούπερ, κ.α.! 

ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ&ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CIVITEL OLYMPIC HOTEL"

 Αγίου Βαλεντίνου: 129€ από 218€ για Ρομαντικό Gourmet Δείπνο & 1 Διανυκτέρευση σε Superior δωμάτιο με VIP treatment (Jacuzzi, Υδρομασάζ, Pillow menu, Πρωινό μπουφέ & late check out), στο υπερπολυτελές "Civitel Olympic Hotel" στο Μαρούσι - έκπτωση 41%! Χαρίστε στο άλλο σας μισό ένα αξέχαστο Valentine’s Package που τα έχει όλα και θα σας μείνει αξέχαστο!

 Αγίου Βαλεντίνου: 55€ από 79€ για Gourmet Ρομαντικό δείπνο με το άλλο σας μισό, στο βραβευμένο εστιατόριο του υπερπολυτελούς "Civitel Olympic Hotel" στο Μαρούσι! To menu περιλαμβάνει Welcome Drinks, Πρώτο πιάτο, επιλογή από 2 Κυρίως Πιάτα, Επιδόρπιο, Γαλλικό καφέ & μια Φιάλη λευκό ή κοκκινο Κρασί "Διττός"

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9€

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ LAPTOP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "E-BYTE" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΙΑΤΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 12€ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

AERIAL YOGA ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ