ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΣΠΑΓΓΟΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΑΦΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

ΠΑΣΧΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ(ΔΑΣΙΑ)ΠΡΟΣΦΟΡΑ "TELEMACHOS VILLAGE 3*" ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ART HOTEL MIRAMONTE CHALET HOTEL SPA"

 Διαμονή στο υπερπολυτελές Miramonte Chalet Hotel Spa στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας στο Καϊμακτσαλάν, για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 3 ετών, σε superior δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, πλούσιο πρωινό, ελεύθερη χρήση εσωτερικής πισίνας, hammam, sauna, jacuzzi και γυμναστηρίου! Για 2 ή άνω διανυκτερεύσεις παρέχονται επίσης 30' American Jacuzzi στο Prive Spa, 1 φρουτοσαλάτα και 1 φιάλη εκλεκτού κόκκινου κρασιού ιταλικής ετικέτας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον ατόμων ή αναβάθμισης σε σαλέ 75 τ.μ.! Επιλέγετε ανάμεσα σε: 70€ ανά διανυκτέρευση από Κυριακή έως Πέμπτη 100€ για διανυκτέρευση Παρασκευή 120€ για διανυκτέρευση Σάββατο 199€ για 2 διανυκτερεύσεις Παρασκευή και Σάββατο

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΞΕΝΩΝΑΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΧΟΙΡΟΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ DELIVERY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DRYAS RESORT"

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ-ΠΟΔΙΑ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ PILATES ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ALL SPORTS CLUB"


 85€ για το Air Climber, το νέο Stepper που μπορεί να Γυμνάσει Αποτελεσματικά και με Απόλυτη Ασφάλεια τους Γοφούς, τα Πόδια αλλά και τους Κοιλιακούς, από το Αll Spοrts Club και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 160€ - Έκπτωση 47% !!


 30€ για 1 Συσκευή Roll Maxx για την Εκγύμναση των Κοιλιακών σας! Το στήριγμα στο κεφάλι βοηθά την εύκολη και σωστή άσκηση, από το All Spοrts Club στον Κορυδαλλό και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 44€ - Έκπτωση 32% !!


ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ PRIORIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

FULL BODY MASSAGE ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15€ ΣΤΟ BODY AND HEALTH

 19€ για μία συνεδρία Hot Towel Massage με φωτόλουτρα διάρκειας 50 λεπτών, για πλήρη καταπράυνση και χαλάρωση σε βάθος με την επίδραση υπεριωδών ακτίνων στα σημεία μάλαξης, από το πολυκέντρο ευεξίας «Body and Health» στην Αθήνα (πλησίον στάση Μετρό Αμπελόκηποι). Αρχικής Αξίας 90€. Έκπτωση 79%.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDITERRANEAN CORPUS"

ΑΝΔΡΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "NICOLAS HOTEL"

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΒΙΒΑΡΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIO

ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΨΥΞΗΣ ΓΙΑ LAPTO-NOTEBOOK Η ΕΝΑ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "VALUE4MONEYPRODUCTS"

ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΕ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "PERFECT-MATCH.GR"

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "RODINI HOTEL"

Megia-Travel-Rodini-Hotel-Karnavali-Patra-Feb14Απόκριες στην Πάτρα!!! 109€ για ένα τριήμερο ξεφαντώματος στο Πατρινό Καρναβάλι, που περιλαμβάνει, δύο διανυκτερεύσεις, δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό την περίοδο 01 με 03 Μαρτίου, στο Rodini Beach Hotel στον Ψαθόπυργο!

 Πατρινό καρναβάλι για πάντα! 109€ από 150€ για ένα μαγικό αποκριάτικο τριήμερο, FULL EXTRA, στο "Rodini Hotel" σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό! Διασκεδάστε με την ψυχή σας στο μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας και απολαύστε την διαμονή σας σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με μοντέρνα δωμάτια με θέα στη θάλασσα, ιδιωτική παραλία, σάουνα, γυμναστήριο και δωρεάν χώρο στάθμευσης!!