ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ/ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ-ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ " MR CLEAN"


 Για να κερδίσετε έκπτωση 50% για τον βιολογικό καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών χειροποίητων ή μηχανής, με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας από τα υπερσύγχρονα πλυντήρια ταπήτων «Mr Clean»!, πεντακάθαρα, εξειδικευμένα, με προσοχή και λεπτομέρεια! Στην φροντίδα και την οικονομία; ...σας στρώνουμε το χαλί !

SUSHI ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "TOYO" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ


 20€ για ένα μενού γνήσιας Ιαπωνικής και Κινέζικης Κουζίνας για 2 άτομα, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του εστιατορίου, και ταξιδέψτε σε μοναδικούς γευστικούς προορισμούς της πολυασιατικής και πολυνησιακής Κουζίνας, στο εστιατόριο Toyo στο Παλαιό Φάληρο. Αξίας 35€. Έκπτωση 43%.


 27€ για πλήρες γεύμα 2 ατόμων με αυθεντικές γεύσεις Ιαπωνικής κουζίνας, που περιλαμβάνει 1 σαλάτα, 2 σούπες, 30 Ρολλά maki απλό ή combination maki και 2 πιάτα επιλογής απο Nigiri ή Sasimi, και απολαύστε παραδοσιακές Ιαπωνικές συνταγές στο εστιατόριο Toyo στο Παλαιό Φάληρο. Αξίας 54€. Έκπτωση 50%.
 Μοναδική προσφορά μόνο για Sushi Lovers! Μόνο 27€ από 54€ (-50%) για ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων με αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις από την Ιαπωνική & Κινέζικη κουζίνα στο ανακαινισμένο εστιατόριο TOYO στο Παλαιό Φάληρο, για τους λάτρεις της Ασιατικής Κουζίνας.

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LAUMON HOTEL"&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

FULL BODY WAVE MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BODY AND HEALTH"

 12€ για ένα ROLLING-PRESSING WAVE FULL BODY MASSAGE τελευταίας γενιάς για ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ διάρκειας 70' ή 16€ για ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ διάρκειας 70', για γυναίκες και άνδρες. Για αφύπνιση των αισθήσεων και βαθιά χαλάρωση των μυών και αρθρώσεων, ενίσχυση της αιμάτωσης και της ενέργειας σας, αποβολή τοξινών και αύξηση της μελατονίνης σας για καλή διάθεση και ευεξία. Από το κέντρο BODY AND HEALTH στους Αμπελόκηπους (πλησίον Στάση Μετρό Αμπελοκήπων). Αρχικής αξίας 70€. Έκπτωση 83%/77%


 Σωματική χαλάρωση και απόλαυση συνολικής διάρκειας 70 ολόκληρων λεπτών με Full Body Wave Massage τελευταίας γενιάς για αφύπνιση των αισθήσεων και βαθιά χαλάρωση των μυών και αρθρώσεων, ενίσχυση της ενέργειας σας, αποβολή τοξινών και καλή διάθεση και ευεξία, στο "Body & Health" στους Αμπελόκηπους - έκπτωση έως 83%!!!!!!

 12€ για ένα άτομο ή 16€ για δύο άτομα για 70 ολόκληρα λεπτά Full Body Wave Massage τελευταίας γενιάς για αφύπνιση των αισθήσεων και βαθιά χαλάρωση των μυών και αρθρώσεων από το Body and Health!
 Νέος και αποτελεσματικός τύπος μασάζ Full Body Wave Massage, διάρκειας 70 λεπτών, για βαθύτερη χαλάρωση των μυών και των αρθρώσεων, αφύπνιση των αισθήσεων, ενίσχυση της αιμάτωσης και της ενέργειας σας, μόνο με 12€ από 70€ για ένα άτομο ή 16€ από 140€ για δύο άτομα, για άνδρες και γυναίκες, στο Body and Health!


ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PORTO CAIRIS HOTEL"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MARIA KARGA'S GUEST HOUSE"

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ-ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΣΤΟ Ν.ΨΥΧΙΚΟ

 29€ για ένα καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει έλεγχο δοντιών, αφαίρεση χρωστικών με σύστημα υπερήχων, στίλβωση, γυάλισμα δοντιών, ολοκληρωμένη θεραπεία ούλων και επίδειξη στοματικής υγιεινής, από χειρουργό οδοντίατρο στο Νέο Ψυχικό, αρχικής αξίας 80€. 


LIPOGEN Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΣΑΖ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ IPL

 Best Offer!!! Μόνο 8€ για 1 Βαθύ Βιολογικό Καθαρισμό, 1 Μάσκα Πρωτείνης και 1 Ενυδάτωση με Botox (μη ενέσιμο), για λεία και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς στίγματα και λεπτές γραμμές, στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί (διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης). Αξίας 60€. Έκπτωση 87%.

 12€ για 1 βαθύ καθαρισμό προσώπου και 1 θεραπεία ματιών βλεφαροπλαστικής για καταπολέμηση μαύρων κύκλων, συνολικής διάρκειας 120 λεπτά, για να νιώθετε αναζωογονημένες και λαμπερές κάθε μέρα, στο χώρο ομορφιάς Lipogen στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 122€. Έκπτωση 90%.

 12€ για 3 Massage έντονης λιποδιάλυσης με φυτικό gel Guarana (διάρκειας 60 λεπτά το καθένα) με 4 στάδια η κάθε μία, για άμεση αποτοξίνωση, μείωση πόντων σε όλο το σώμα και σύσφιξη, για θεαματικά αποτελέσματα, στο εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί. Αξίας 90€. Έκπτωση 87%.

 Best Offer! Μόνο 15€ για 6 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser 4ης γενιάς (Lumenis ισραηλινής κατασκευής), στην περιοχή της επιλογής σας, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, για γυναίκες και άνδρες, στο κέντρο αισθητικής Lipogen Νέας Σμύρνης. αξίας 350€. Έκπτωση 96%.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ 21

ΠΑΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ANEZINA HOTEL"

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "PORTO MYKONOS HOTEL"

 Πάσχα στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Sea View Room, με 369€ από 740€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες, Αυγά και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "MEDITERRANEAN PRINCESS HOTEL"



 Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 1 Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 268€ από 560€ ( Έκπτωση 52%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα και συνοδεία Μουσικής! Την Κυριακή του Πάσχα παρέχεται ΚΑΙ βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ) ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΑΓΚΩΝΑΡΙ

ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΣΙΜΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ-ΣΤΕΓΝΩΜΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ-ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ-ΦΛΟΚΑΤΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ E-LEARNING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SPECIALENGLISH.GR"

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΜΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ"

ΤΕΣΤ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ-ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ ΜΕ ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Ολοκληρωμένη προσφορά Υγείας και Ευεξίας με Πολύτιμες Υπηρεσίες Βιοσυντονισμού, με την Ποιοτική Εγγύηση του Ολιστικού Κέντρου Εναλλακτικών Θεραπειών Bicomotive στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις από 18,90 ευρώ για Ένα (1) Αυθεντικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας ή Ένα (1) Τέστ Αδυνατίσματος και Απώλειας Βάρους ή Ένα (1) Τεστ Αλλεργιών και Έλεγχου Ιχνοστοιχείων, Ζωτικών Οργάνων του Σώματος και Μεταβολισμού, με τη Χρήση της Υπερσύγχρονης Ιατρικής Συσκευής BICOM ΟPTIMA (Αναίμακτη Ενεργειακή Μέθοδος χωρίς Τσιμπήματα) και ….. …Προστατευτείτε Άμεσα και Αποτελεσματικά από ότι σας Ενοχλεί και Αποκτήστε Καλύτερη Ποιότητα Ζωής...γιατί το αξίζετε!!! 

ΧΑΝΙΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "FERENIKI HOLIDAY RESORT&SPA"

ΚΑΨΟΥΛΕΣ XL-S MEDICAL FAT BINDER ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ&ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ UN BRA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MAGIC HOLE"

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ THE FRIENDS OF NEMO ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ

ΝΑΞΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "KALAMURIA STUDIOS"

 69€ για ένα μαγευτικό 4ήμερο για 2 άτομα στην Νάξο με ισχύ και το Πάσχα, με 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό μπουφέ, καλωσόρισμα με τοπικό λικέρ και δωρεάν διαμονή παιδιού έως 10 ετών, στο γραφικό ''Kalamuria Studios'', περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία της Πλάκας, αρχικής αξίας 120€ - Έκπτωση 43%!!