ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KING HOTEL"

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "IRIA MARE HOTEL"



 Περάστε ένα μαγικό 4ήμερο το Πάσχα στο Ναύπλιο! 245€ για 4 Ημέρες / 3 Διανυκτερεύσεις, για 2 Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο και με Ημδιατροφή με εορταστικά γεύματα, στο Iria Mare Hotel. Αρχικής αξίας 300€.

 Πάσχα στο Ναύπλιο: 245€ για 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Iria Mare. Όσοι επιλέξετε να επισκεφθείτε το IRIA MARE HOTEL θα απολαύσετε µία ξένοιαστη διαµονή σε οικογενειακή ατµόσφαιρα σε ένα µέρος που τηρεί τις παραδόσεις και τα έθιµα! 
 Ναύπλιο... for ever. Περάστε αυτό το Πάσχα μια 4ήμερη διαμονή στο Iria Mare Hotel για 3 διανυκτερύσεις δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και εορταστικά γεύματα.

ΑΝΔΡΟΣ(ΜΠΑΤΣΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SAINT GEORGE STUDIOS"

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PORTARIA HOTEL&SPA"

 Πάσχα στην Πορταριά Πηλίου, στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 592€ από 1250€ ( Έκπτωση 53%)! Προσφέρεται Πασχαλινό Τσουρέκι και λαμπάδα στο δωμάτιο! Παρέχεται ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του Ξενοδοχείου και Παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε 5 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! 

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΣ WRIST WALLET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"

STUDIO ΟΜΟΡΦΙΑΣ SANI NAILS ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

SECRET BEAYTY ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

 25€ για μια συνεδρία ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ διάρκειας 60 λεπτών, που περιλαμβάνει: Full Body μασάζ, μασάζ κεφαλής και προσώπου, πατούσες σε συνδυασμό με διάφορες τεχνικές όπως: Thai, Ρεφλεξολογία με ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια. Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες και για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ της εβδομάδας. Από την εταιρεία SECRET BEAUTY στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση

 Απολαυστικό Μασάζ Για Δύο Άτομα!!25€ από 60€ για μία (1) συνεδρία μυοχαλαρωτικού Full Body μασάζ δύο ατόμων με συνδυασμό αρωματοθεραπείας και αιθέρια έλαια, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, στο Secret Beauty στην Αθήνα, ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!! Απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σε ένα υπέροχο περιβάλον!! Έκπτωση 53%!!

MANICURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC AND BEAUTY NAILS" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "PARADISE GYM" ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ YOGA-PILATES

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΟ" ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ 17 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ COSMOVITA ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 17€ για την Θεραπεία Προσώπου Three Step Glow σε 3 βήματα που περιλαμβάνουν Δερμοαπόξεση (Dermabration), Oxygen και Drainage, με εφαρμογή σε όλους τους τύπους δέρματος, για επαναφορά της λάμψης και της ελαστικότητας της επιδερμίδας σας, στο COSMOVITA, πλησίον Μετρό Δάφνης. Αξίας 70€. Έκπτωση 76%.

DNA TEST ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ DNA TEST

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ Η ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ/ΧΑΛΙΩΝ(ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ)&ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ECO CLEAN ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Επαγγελματικό Πλύσιμο, Στέγνωμα & Βιολογικό Καθαρισμό, Μίας (1) ή Δύο (2) Κουβερτών ή Παπλωμάτων, με Δωρεάν Παραλαβή & Παράδοση στο Χώρο σας και με Δυνατότητα Δωρεάν Φύλαξης με τον πιο Σύγχρονο Εξοπλισμό Καθαρισμού και τη Χρήση Αντιβακτηριδιακών και Οικολογικών Απορρυπαντικών... με την Υπογραφή Ποιότητας της Eco Clean! Καθαριότητα και Φρεσκάδα, Ποιοτικά και Aπόλυτα Οικονομικά!
 6,90€ από 15€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χαλιού μηχανής ή μοκέτας 2m2, 11,90 € από 30€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χαλιού μηχανής ή μοκέτας 4m2, 15.90€ από 45€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χαλιού μηχανής ή μοκέτας 6m2, 7.90€ από 18€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού 2m2, η 12.90€ από 36€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού 4m2, 15.90€ από 54€ για Καθαρισμό & φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού 6m2, με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική!
 9.90€ από 32€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό Μονού Στρώματος ή 19.90€ από 55€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό Διπλού Στρώματος ή 17.90€ από 64€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό δύο μονών στρωμάτων ή 37.90€ από 110€ για ένα Βιολογικό Καθαρισμό Δύο Διπλών Στρωμάτων, με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική!
 3€ ανά τετραγωνικό μέτρο m², για έναν επιτόπιο Βιολογικό Καθαρισμό Χειροποίητου Χαλιού, Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας και απολαύστε άριστο καθαρισμό χαλιών στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας, με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean! Αρχικής Αξίας 6€. Έκπτωση 50%.


 Ανά τετραγωνικό μέτρο m², για τον τέλειο επιτόπιο Βιολογικό Καθαρισμό Χειροποίητου Χαλιού, Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας και απολαύστε άριστο καθαρισμό χαλιών στον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας!! Όλα με την υπογραφή ποιότητας, εξυπηρέτησης και εμπειρίας της Eco Clean! Να το πούμε πιο καθαρά; .....σας συμφέρει!
 4,50 ανά τετραγωνικό μέτρο m², για Παραλαβή από το χώρο σας, Βιολογικό καθαρισμό, Φύλαξη από τώρα έως 31-12-2014 και Παράδοση στο χώρο σας, όλων των τύπων χαλιών και μοκετών (μηχανοποίητων ή χειροποίητων), από την Eco Clean & Delivery. Αρχικής Αξίας 9€. Έκπτωση 50%. 

ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ PROPELLER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "BIG BABY" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ&ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ THE PET STORE&DOG SPA ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

FACE LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΛΑΙΜΟΥ/ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ" ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

 25€ από 150€ για 5 lifting face. Θεραπεία άμεσου lifting για το πρόσωπο και το λαιμό, βασισμένη σε φυσικά ενεργά συστατικά θαλάσσιας προέλευσης και φυτικά εκχυλίσματα. Περιλαμβάνει Peeling, Serum lifting, Μασάζ με lifting κρέμα & Εφαρμογή lifting από το Υπηρεσίες Ευεξίας στο Μαρούσι (έναντι ηλεκτρικό Αμαρουσίου). Έκπτωση 83%.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ METRO BEAUTY LASER&SPA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΓΙΩΤΑΚΗΣ SERVICE" ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ Η ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "PROSKLITIRIAONDEMAND.GR"

ΘΗΚΗ TABLET ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,90

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 5ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝ ΓΚΑΡΙ "Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ ANGIE ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ FULL BODY MASSAGE

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ "COVAS GLASS SERVICE"

 Μια Πολύτιμη Προσφορά για το Αυτοκίνητο σας,  για να Εξασφαλίστε τη Μέγιστη Δυνατή Ηλιοπροστασία, να Προστατεύσετε όλα τα Πλαστικά, Μεταλλικά και Υφασμάτινα Μέρη, να Προστατευτείτε από Τραυματισμούς από Θραύση Γυαλιών και να Αποφύγετε τα Αδιάκριτα Βλέμματα...με την Κορυφαία Υπογραφή του Εξειδικευμένου Συνεργείου Covas Glass Service! Μόλις από 69 ευρώ για Αγορά και Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών Αυτοκινήτου της Επώνυμης Εταιρίας ASWF, με Επιλογή από Δύο Αποχρώσεις (Μεσαία και Σκούρα), με Λεπτομερή έλεγχο των Κρυστάλλων του Αυτοκινήτου, Κρυσταλλοποίηση του Εμπρός Παρμπρίζ ή Αισθητική Αναβάθμιση του Αυτοκινήτου με Αγορά και Τοποθέτηση Carbon mat στην Οροφή και στο Καπό… …και Απολαύστε πιο Δροσερά και πιο Όμορφα τις Διαδρομές σας φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι! 

ΠΑΝΕΣ PAMPERS NEW BABY MINI NO2&NO3 ΓΙΑ ΜΩΡΑ 3-6 Η 4-7 ΚΙΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

REBUILD ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ -ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

 Rebuild Kεφαλονιά!!! Tην Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στις 7μ.μ. το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. μεταμορφώνεται στο μεγαλύτερο 7x7 γήπεδο ποδοσφαίρου και για πρώτη φορά ετοιμάζεται να υποδεχτεί 14 κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς παλαίμαχους παίχτες για έναν καλό σκοπό... τη βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά! Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε ειδικό λογαριασμό για τα παιδιά των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό! Είσοδος 5 ευρώ . ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ" ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ