ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ-ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Ο πιο Κλασσικός, αλλά και ο πιο Αγαπημένος Τρόπος για να εκφράσεις την Αγάπη προς τη Μητέρα σου και όχι μόνο... Εντυπωσιακά, Επώνυμα & Ευωδιαστά, με την Κορυφαία Υπογραφή του Φημισμένου Ανθοπωλείου Μπάλλας και με Δυνατότητα Αποστολής στο Χώρο που Επιθυμείτε! Μόλις από 9 ευρώ για Ένα Μπουκέτο με Εννέα Κόκκινα Τριαντάφυλλα ή για Μία Υπέροχη Αρωματική Σύνθεση Γαρδένιας ή για Ένα Μπουκέτο με Πολύχρωμη Ανοιξιάτικη Σύνθεση με Τριαντάφυλλα, Λίλιουμ και Ζέρμπερες ή Μία Εντυπωσιακή Σύνθεση με Διπλή Ορχιδέα!!!  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ AVLAIA 4 KIDS

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Παιδική Παράσταση της Επιλογής σας στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας στο Πλαίσιο του Avlaia 4 Kids, ενός Μοναδικού Φεστιβάλ Θεατρικών Παραστάσεων και Δράσεων-Έκπληξη για Παιδιά! Επιλέξτε μία Παιδική Παράσταση της Επιλογής σας, ανάμεσα… στο Εξαιρετικό και Ανατρεπτικό Παραμύθι Η Κοκκινοσκουφίτσα ή την Αγαπημένη Τρυφερή Παράσταση Η Πεντάμορφη και το Τέρας ή την Απολαυστική Μουσικοθεατρική Παράσταση Λάχανα και Χάχανα ή την Μουσικοθεατρική Παράσταση Άμπρα Κατάμπρα κι Όνειρα γλυκά! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΩ ΚΑΤΩ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗ

 Ποιοί τα κάνουν... ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Θέατρο Βεάκη; 10€ για 1 εισιτήριο στην ολοκαίνουρια ξεκαρδιστική κωμωδία "Άνω Κάτω" σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη, με ένα μοναδικό καστ ηθοποιών (Αϊβάζης, Κορινθίου, Μαυρουδής, Μάντζιου, Χαντζή, Βλαμάκη κ.ά.) στο ιστορικό Θέατρο "Βεάκη" στο κέντρο της Αθήνας, αξίας 20€ - έκπτωση 50%!

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 32€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LAZA BEACH INN"

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18€ ΑΠΟ ΤΟ "THE PET STORE&DOG SPA"

ΑΣΥΡΜΑΤΟ&ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ 9 ΙΝΤΣΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,90€ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "THE LABORATORY" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

SERVICE ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ IDEA WORLD ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ E-BYTE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 Ολοκληρωμένο Service – Format και εγκατάσταση Windows του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σας, φορητού ή σταθερού, επιλέγοντας μεταξύ παράδοσης στο "e-Byte" στην Αθήνα ή με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, κερδίζοντας έκπτωση έως 76%!!!!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΣΑΖ-SPA ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY&STYLE"

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΒΟΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "VOLOS PALACE HOTEL"

 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στον Βόλο για όλο το Καλοκαίρι, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ-ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ/ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETICS"

 20€ για 20 Συνεδρίες δραστικής λιποδιάλυσης και λιπογλυπτικής σώματος που περιλαμβάνουν 8 Ultratone, 8 Cavitation, 4 λεμφικά massage με το χέρι διάρκειας 30 λεπτά, μαζί με δίμηνη διατροφολογική παρακολούθηση (εβδομαδιαία προγράμματα), λιπομετρήσεις και τεστ BMI, στα καταστήματα Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) και στο Σύνταγμα (στάση μετρό). Αξίας 510€. Έκπτωση 96%.
 49€ για 28 Συνεδρίες δραστικού αδυνατίσματος (απώλειας 8-15kg) και εξάλειψης κυτταρίτιδας, που περιλαμβάνουν 8 Μεσοθεραπείες, 8 cavitation, 8 Ραδιοσυχνότητες RF, 4 Λεμφικά massage με το χέρι διάρκειας 30 λεπτά, μαζί με 2μηνη διατροφολογική παρακολούθηση (εβδομαδιαία προγράμματα), λιπομετρήσεις και test BMI, στα καταστήματα Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) και στο Σύνταγμα (στάση μετρό). Αξίας 1220€. Έκπτωση 96%. 

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PHYTOPEELING MASK ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETICS"

ΛΕΜΦΙΚΟ-BALINESE-PARADISE-HOT STONE MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETICS"

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "MUTFAK" ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΧΡΗΣΙΜΟ ΡΟΛΟΙ-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ RAFERI DIGITAL

 9€ για ένα ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΡΟΛΟΪ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ. Ένα όμορφο δώρο για εσάς αλλά και για τους φίλους σας. Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ με courier σε όλη την Ελλάδα. Από την εταιρεία RAFERI DIGITAL στην Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 13€. Έκπτωση 31%
 Χρήσιμο Ρολόι-Θερμόμετρο-Ημερολόγιο με Βάση για Κινητό!! 9€ από 13€ για ένα (1) Επιτραπέζιο Ηλεκτρονικό Ρολόι-Θερμόμετρο-Ημερολόγιο με Βάση για Κινητό, από την Raferi Digital. Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ. Έκπτωση 31%!!