ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΕ Ν.ΜΑΚΡΗ&ΡΕΝΤΗ

ΣΥΡΟΣ(ΜΕΓΑΣ ΓΥΑΛΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 75€

ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΚΟΥΠΕΣ"

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ/ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΠΟ 390€

ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 59 ΕΥΡΩ

ΣΚΙΑΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 75€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "VERONICA STUDIOS"

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "DK HAIR CULTURE" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

 19€ από 60€ για 1 Ανταύγειες με Ρεφλέ, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα αναδόμησης και 1 Λούσιμο - Ή - 24€ από 90€ για 1 Ανταύγειες με Ρεφλέ, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Κούρεμα, 1 Μάσκα αναδόμησης και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε στον εαυτό σας εντυπωσιακό Look σε απίστευτη τιμή και με την επαγγελματική φροντίδα του Δημήτρη Καρούλια, στον υπέροχο χώρο του DK Hair Culture στο Περιστέρι. Έκπτωση 68%.
 45€ για την Επαναστατική Ισιωτική Θεραπεία Brazilian Keratin Treatment για μαλλιά ίσια και μεταξένια με διάρκεια έως και 5 μήνες, με την υπογραφή του καταξιωμένου hair-stylist Δημήτρη Καρούλια, στον μοντέρνο χώρο του DK Hair Culture στο Περιστέρι. Αξίας 100€. Έκπτωση 55%. 
 Νιώστε ευτυχισμένες με τα μαλλιά σας αποκτώντας το χρώμα και το look που επιθυμείτε μόνο με 24,90€ για Βαφή μαλλιών (ανεξαρτήτως μήκους), Κούρεμα, Χτένισμα και Λούσιμο, στο κομμωτήριο Dk hair culture στο κέντρο του Περιστερίου! Αρχικής αξίας 67€
 14€ από 31€ για ένα (1) Χτένισμα μαλλιών, οτιδήποτε θέλετε εσείς ακόμα και βραδινό, μία (1) Θεραπεία για αναδόμηση και αναζωογόνηση της τρίχας και ένα (1) Λούσιμο ή 19€ από 41€ για να κάνετε και ένα (1) manicure, στο κομμωτήριο Dk hair culture, στο κέντρο του Περιστερίου!