ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 75€ ΣΤΑ ZANTE VIEW STUDIOS/LOFOS STUDIOS&PARADISE STUDIOS APARTMENTS

 Διακοπές στη Ζάκυνθο Για την Περίοδο Του Σεπτεμβρίου!!75€ από 125€ για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων, στο Paradise Studios Apartments, που βρίσκονται σε μια από τις πιο γνωστές περιοχές του νησιού της Ζακύνθου, στο Λαγανά. Με την φιλοξενία τους και τη φιλική ατμόσφαιρα θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστες διακοπές. Έκπτωση 40%!!
 Ζάκυνθος! 75€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, και χαλαρώστε απολαμβάνοντας τις διακοπές σας σε ένα ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον, στα υπερπολυτελή studios του Zante View Studios. Αξίας 125€. Έκπτωση 40%.
 Ζάκυνθος! 75€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, για αξέχαστες διακοπές σε έναν μαγευτικό προορισμό με ξεχωριστή κουλτούρα! στο Lofos Studios στο Κερί Ζακύνθου. Αξίας 125€. Έκπτωση 40%.
 Ζάκυνθος! 75€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, στο Paradise Studios Apartments, στη Ζάκυνθο, σε ένα νησί που προσφέρει απλόχερα μοναδικές ομορφιές, για να τις ανακαλύψετε όλες! Αξίας 125€. Έκπτωση 40%.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIRSTYLING BY MATIN.A" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ-MANICURE/PEDICURE ΝΥΧΙΩΝ - ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

 13€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επώνυμα επαγγελματικά προιόντα essie, για κομψά άκρα με στυλ, στο μοντέρνο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 36€. Έκπτωση 59%.
 25€ για την τεχνική Ombre (φυσική διχρωμία στα μαλλιά με φωτεινό ξάνοιγμα στις άκρες) μαζί με 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Μάσκα αναδόμησης και 1 Λούσιμο, με επαγγελματικά προιόντα L Oreal και Schwarzkopf, και αποκτήστε εντυπωσιακό Look συνδυάζοντας δυο διαφορετικές αποχρώσεις και εφαρμογή σε όλους τους τύπους μαλλιών, στο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 90€. Έκπτωση 72%.
 21€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα αναδόμησης για φυσική προστασία και λάμψη, με κορυφαία προϊόντα Igora by Schwarzkopf και L Oreal, για απαράμιλλη γοητεία στα μαλλιά σας, στο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 72€. Έκπτωση 71%.
 24€ για 2 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 2 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επαγγελματικά προιόντα essie, για μια εντυπωσιακή ανανέωση των άκρων σας, στο κομμωτήριο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 72€. Έκπτωση 67%.
 Εκθαμβωτική Ανανέωση & Περιποίηση Μαλλιών Με Τα Κορυφαία Προϊόντα Igora by Schwarzkopf και L Oreal!!19€ από 65€ για ένα εντυπωσιακό πακέτο που περιλαμβάνει μια (1) βαφή μαλλιών (κανονικό μήκος), ένα (1) κούρεμα, ένα (1) λούσιμο, μια (1) μάσκα αναδόμησης μαλλιών και ένα (1) χτένισμα (ίσιωμα ή φλού), από το έμπειρο προσωπικό από την αλυσίδα κομμωτηρίων Matin.a Hairstyling, σε Πατήσια και Κυψέλη. Αφεθείτε στα χέρια των επαγγελματιών και αποκτήστε ένα ανανεωμένο καλοκαιρινό Look!! Έκπτωση 71%!!
 25€ για 4 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) και 4 Λουσίματα και αναδείξτε την εμφάνιση σας με εντυπωσιακό στυλ και με την εγγύηση του κομμωτηρίου Matin.a Hairstyling στα Πατήσια και στη Κυψέλη. Αξίας 120€. Έκπτωση 79%. 49€ για μια θεραπεία Bio Hair Balux Brazilian ή Brazilian Keratin system, το επαναστατικό σύστημα λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών, που σας χαρίζει μαλλιά ίσια, μεταξένια, και χωρίς φριζάρισμα από 3-6 μήνες για εντυπωσιακή εμφάνιση, στο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 200€. Έκπτωση 76%.
  30€ για 4 Ολοκληρωμένα Ημιμόνιμα Manicure (χρώμα ή γαλλικό) με Shellac διάρκειας έως 3 εβδομάδες και Δώρο την αφαίρεση, για να πλαισιώσετε μία άψογη εμφάνιση με άκρως εντυπωσιακά άκρα!!! στο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 100€. Έκπτωση 70%


ΠΑΡΟΣ-ΝΑΞΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΟΙΚΙΑ-ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ-ΠΕΡΙΣΣΑ-ΦΗΡΑ

 Πάρος, Παροικιά: 110€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο τον Αύγουστο! Το ελληνικό καλοκαίρι θέλει ταξίδι στην Πάρο, γι αυτό μη χάνετε στιγμή!
 Διακοπές τον Σεπτέμβριο στην ΠΑΡΟ: 175€ για 7ήμερη απόδραση 2 ατόμων, στο ''Siroco's Rooms and Studios'' στην Παροικιά Διακοπές τον Σεπτέμβριο στη ΝΑΞΟ: 270€ για 7ήμερη απόδραση 2 ατόμων, ΜΕ Πρωινό, στο καταπληκτικό ''Sergis Hotel'' στην παραλία Αγ.Γεωργίου
 Διακοπές τον Σεπτέμβριο στη ΝΑΞΟ: 270€ για 6ήμερη απόδραση 2 ατόμων, ΜΕ Πρωινό, στο πολυτελές ξενοδοχείο ''Naxos Holidays'' στον Άγιο Γεώργιο, στη Χώρα
 Διακοπές τον Σεπτέμβριο στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 290€ για 6ήμερη απόδραση 2 ατόμων, στο ''Athina Apartments'' στην Περίσσα
 Διακοπές τον Σεπτέμβριο στη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 220€ για 6ήμερη απόδραση 2 ατόμων, ΜΕ Πρωινό, στο ''Hellas Hotel'' στα Φηρά

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "RENOUVEAU" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

 9€ από 40€ για ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών που περιλαμβάνει α. Βαφή/Λούσιμο/Φορμάρισμα ή β. Λούσιμο/Βραδινό Χτένισμα ή γ. Λούσιμο/Κούρεμα/Μάσκα Αναδόμησης, στον πολυχώρο ομορφιάς ''Renouveau Coiffure'' στο Χαλάνδρι - έκπτωση 78%!
 Περιποίηση & Ανανέωση Μαλλιών!!19€ από 60€ για πακέτο που περιλαμβάνει Μία (1) Βαφή, Ένα (1) Χτένισμα (Απλό ή Φλου), Μία Θεραπεία Μαλλιών και Ένα (1) Λούσιμο από το Μοντέρνο Κομμωτήριο Renouveau στο Χαλάνδρι. Έκπτωση 68%!!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΡΕΝΑ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ


 Όμορφη & Περιποιημένη Εμφάνιση!!15€ από 45€ για ένα πακέτο ομορφιάς που περιλαμβάνει ένα (1) χτένισμα, ένα (1) λούσιμο, μία (1) θεραπεία ενυδάτωσης & αναδόμησης μαλλιών και ένα (1) μανικιούρ (απλό ή γαλλικό) από το κομμωτήριο Ρένα στο Περιστέρι (Στάση Μετρό Ανθούπολη)!! Έκπτωση 67%!!

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ(ΝΕΟΣ ΠΥΡΓΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 82 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ/ΦΟΡΗΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ/ΣΕΤ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ/ΔΙΠΛΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ HELLAS TECH/ROYALTY LINE/SULEHRIA STORE

 18€ για ένα (1) εκπληκτικό σετ με 6 ελβετικά μαχαίρια "Royalty Line " άριστης ποιότητας, από ανοξείδωτο ατσάλι, με κεραμική επίστρωση, αντιολισθητική λαβή, και μαζί ειδικό εργαλείο ξεφλουδίσματος (αποφλειωτής), με παραλαβή από το κατάστημα Οuaou.gr στον Άγιο Ελευθέριο και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής, αρχικής αξίας 39,9€ - Έκπτωση 55%!!
 16,9€ για ένα σετ με 6 κουτάλες κουζίνας της Royalty Line και μαζί πρακτική βάση στήριξης, πυρίμαχες και με πολύχρωμες λαβές που προεξέχουν ώστε να μην ακουμπούν την επιφάνεια της κουζίνας, με παραλαβή από το κατάστημα Οuaou.gr στον Άγιο Ελευθέριο και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής!
 ένα σετ μαχαιριών της Royalty Line με 4 μαχαίρια, έναν αποφλειωτή και μία βάση στήριξης, με λεπίδες με κεραμική επίστρωση, εργονομικές λαβές με δερμάτινη σχεδίαση και με επιλογή ανάμεσα σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα, με δωρεάν πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Ouaou.gr”
 119€ για ένα Σετ Κατσαρόλες της Modelhome (MO-2010) 10 τεμαχίων, με μαρμάρινη επίστρωση και θερμοσυσσωρευτική βάση για μεγάλη οικονομία σε μαύρο και χρυσό, κατάλληλο για τον φούρνο και για πλυντήριο πιάτων!! Δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Από τη Sulehria Store στην Αθήνα. Αρχικής Αξίας 299€, Έκπτωση 60% !!


ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ-ΖΩΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

ΛΕΥΚΑΔΑ(ΒΑΣΙΛΙΚΗ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 86 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ "KYMA STUDIOS"

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ CINE ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ/POPCORN ΜΕ 5 ΕΥΡΩ

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "CINE ΑΥΡΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ"&"Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ"

 Για Δύο (2) Εισιτήρια Εισόδου (μόνο 4 ευρώ κατά άτομο) για να Απολαύσετε Μία ή Δύο Ταινίες, στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, Μπροστά στη Θάλασσα, με Άνετο Parking, στο Cine Αύρα, στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Δείτε Μία Ταινία Επιλογής σας ή Δύο Ταινίες Συνεχόμενες… με την Κορυφαία Ταινία του Φετινού Καλοκαιριού Ο Κύκλος των Αναμνήσεων, με τις Εξαιρετικές Ερμηνείες των Βραβευμένων με Όσκαρ Κόλιν Φερθ και Νικόλ Κίντμαν Βασισμένη στο Best Seller του Ερικ Λόμαξ... και την Ρομαντική Κομεντί Σαββατοκύριακο στο Παρίσι με Φόντο τις Ομορφότερες Εικόνες του Παρισιού, με τους Μοναδικούς Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Λίντσεϊ Ντάνκαν!