ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΗΛΟΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟ 79 ΕΥΡΩ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΟΡΕΞΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΕΥΜΑ



 Απολαυστικές Γαστρονομικές Προτάσεις με Γεύσεις Ελληνικών Παραδοσιακών Σπιτικών Συνταγών και όχι μόνο στο Προβεβλημένο και Αγαπημένο Restaurant Όρεξις στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις 6 ευρώ για Ένα (1) Πλήρες Ατομικό Γεύμα με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, που θα καλύψει κάθε Γευστική Προτίμηση σας, με Κυρίως Πιάτα, Special Dishes, Μαγειρευτά, Pasta, Θαλασσινά, Σούπες, Ορεκτικά, Σαλάτες, Ποτά και Γλυκά! Με Δυνατότητα Χρησιμοποίησης πολλαπλών Κουπονιών, για τη δημιουργία παρέας ή Παραγγελίας έως 6 ατόμων!

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΝΑΟΥΜΙΔΗ

ΦΟΡΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10,90 ΕΥΡΩ

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

 25€ για ένα Γενικό Αιματολογικό Check up για ενήλικες, που περιλαμβάνει 12 εξετάσεις, για να έχετε μια πρώτη εικόνα της υγείας σας, από το σύγχρονο Πολυιατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον πλατεία Αμερικής), αρχικής αξίας 163€
 60€ για έναν Πλήρη Αιματολογικό έλεγχο, που περιλαμβάνει 32 εξετάσεις, απαραίτητο για την καλή λειτουργία του οργανισμού σας, από το σύγχρονο Πολυιατρείο Αξονική Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον πλατεία Αμερικής), αρχικής αξίας 471€!
 60€ από 471€ για ένα (1) πλήρη αιματολογικό έλεγχο, στο πολυιατρείο 'Αξονική Αθηνών', κοντά στην στάση του Ηλεκτρικού 'Άγιος Νικόλαος'. Ελέγξτε τη λειτουργία του οργανισμού σας (συκώτι,πάγκρεας,σπλήνας) και για σακχαρώδη διαβήτη, υπεριλιπιδαιμία, υπερουριχαιμία, μεταβολικό σύνδρομο, παχυσαρκία, νεφρικές παθήσεις. Έκπτωση 87%!!

ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΦΙΑΜΕΓΚΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16€ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΟΦΤΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ "NICER DICER PLUS"

ΔΕΡΜΟΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/RELAX MASSAGE ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ/FACE LIFTING MASSAGE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "SECRET NEW GENERATION" ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


 12€ για Δερμοανάπλαση και Περιποίηση προσώπου με φυσικά παραφαρμακευτικά προϊόντα για αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει, από το ολοκαίνουριο κέντρο ομορφιάς Secret New Generation στην Πετρούπολη. Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 76%.
 10€ για να απολαύσετε ένα Relax Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 45 λεπτών, για άντρες και γυναίκες, από το ολοκαίνουριο κέντρο ομορφιάς Secret New Generation στην Πετρούπολη. Αρχικής Αξίας 30€. Έκπτωση 67%.

ΑΜΕΣΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ ΜΕ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ"

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ-ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ETHERAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12.50 ΕΥΡΩ



 12.50€ για ένα νέο, πρωτοποριακό, έξυπνο σταχτοδοχείο ETHEREAL που σβήνει το τσιγάρο μόνο του, σε συσκευασία δώρου. Το σταχτοδοχείο ETHEREAL είναι ένα μοντέρνας αντίληψης προϊόν, με αρίστης ποιότητας υλικών, υψηλής αξίας χρήσης και φιλικό προς τον χρήστη του σε εννέα ευχάριστα χρώματα. Μία οριστική απάντηση στα ζητήματα ασφάλειας, καθαριότητας και αισθητικής που αφορούν το κάπνισμα. Ιδανικό για προσωπική χρήση αλλά και για δώρο στους δικούς σας ανθρώπους. Ένα χρηστικό αντικείμενο που κυριολεκτικά φτιάχνει ατμόσφαιρα. Αποτελεί ελληνική ευρεσιτεχνία, διεθνώς κατοχυρωμένη (PAT. No: 1002823). ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Από την εταιρεία ΑΛΙΚΥΜΩΝ Ε.Π.Ε. στον Κορυδαλλό. Αρχικής αξίας 20€. Έκπτωση 38%

FOOT MASSAGE ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "INA ROZA"

ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΤΙΩΝ/ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ BOTOX ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ MEDICAL ESTHETICS

 18€ για 3 Θεραπείες Δερμοαπόξεσης (dermabration), 3 Θεραπείες ματιών (caviar eyes) και 3 Θεραπείες με Botox (μη ενέσιμο), για αποτελεσματική ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας σας και εξάλειξη ρυτίδων και λεπτών γραμμών, στην αλυσίδα καταστημάτων Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό), στο Σύνταγμα (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Αξίας 250€. Έκπτωση 93%.
 29€ για 12 θεραπείες Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες RF για εξαφάνιση ρυτίδων και απόλυτη σύσφιξη της επιδερμίδας, και ΔΩΡΟ 1 Full Body Relaxing Massage διάρκειας 60 λεπτά και 2 μήνες διατροφολογικής παρακολούθησης από κλινικό διαιτολόγο (με διατροφολογικά προγράμματα), για γρήγορη απώλεια βάρους (έως 5 κιλά), με όλες τις επιστημονικές μεθόδους, στην αλυσίδα καταστημάτων Medical Esthetics στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό), στο Σύνταγμα (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Αξίας 650€. Έκπτωση 96%.



 45€ για 31 Συνεδρίες δραστικής λιποδιάλυσης και λιπογλυπτικής σώματος που περιλαμβάνουν 9 Ultratone, 9 Cavitation, 9 RF και 4 λεμφικά massage με το χέρι διάρκειας 30 λεπτά, μαζί με δίμηνη διατροφολογική παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο (εβδομαδιαία προγράμματα), λιπομετρήσεις και τεστ BMI στην αλυσίδα καταστημάτων Medical Esthetics, στο Σύνταγμα (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Αξίας 1220€. Έκπτωση 96%.
 Best Offer!!! Μόνο 9€ για 1 βαθύ και σχολαστικό καθαρισμό προσώπου μαζί με 1 θεραπεία αντηλιακής προστασίας συνολικής διάρκειας 120 λεπτά, για να χαρίσετε φροντίδα και προστασία στο πρόσωπο σας και να νιώσετε αναζωογονημένες και λαμπερές στην καθημερινότητα σας,στην αλυσίδα καταστημάτων Medical Esthetics στο Σύνταγμα (στάση Μετρό) , στον Άγιο Δημήτριο (στάση μετρό) στον Χολαργό (στάση μετρό) και στο ΝΕΟ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ κατάστημα στον Πειραιά (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Αξίας 55€. Έκπτωση 84%.

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC NAILS"

 12€ για ένα ολοκληρωμένο ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Ή 16€ για ένα ολοκληρωμένο ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Ή 24€ για επιλογή και των δύο υπηρεσιών: ένα ολοκληρωμένο ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ένα ολοκληρωμένο ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ. Η εμπειρία, η τεχνική και η ποιότητα των Chic Nails μετά την επιτυχημένη πορεία τους σε όλη την Αθήνα, έρχονται κοντά σας στο κέντρο της Κηφισιάς, συστεγασμένα στο νέο υπέροχο χώρο των Medichic. Από τα CHIC NAILS στο κέντρο της Κηφισιάς. Αρχικής αξίας 25€/35€/60€. Έκπτωση 52%/60%/52%
 6€ από 45€ για Manicure & Pedicure (απλό ή γαλλικό) στο υπέροχο ''Chic Nails'' στον Άγιο Δημήτριο - έκπτωση 87%! 6€ για ένα ολοκληρωμένο manicure ή pedicure, στο Chic Nails δίπλα στο Metro Αγ. Δημητρίου αξίας 20€. Έκπτωση 70%.

ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΓΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ