ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ "ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ" Η "CHEF" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CINE ALEX"

Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο ιστορικό Cine Alex στην Αγίας Σοφίας… με την Ρομαντική Κομεντί Σαββατοκύριακο στο Παρίσι του Σκηνοθέτη Ρότζερ Μίτσελ (Notting Hill), με τους Αγαπημένους Τζιμ Μπρόντμπεντ και Λίντσεϊ Ντάνκαν & Φόντο Μερικές από τις Ομορφότερες Εικόνες του Παρισιού που έχουμε δει στον Κινηματογράφο ή την Άκρως Διασκεδαστική και… Χορταστική Κομεντί της Χρονιάς Chef, με τους Αγαπημένους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ντάστιν Χόφμαν, Όλιβερ Πλατ, Τζον Λεγκουιζάμο και Μπόμπι Καναβάλε & τις Εκρηκτικές Σκάρλετ Γιοχάνσον και Σοφία Βεργκάρα! 
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΙΝΕΜΑ Επιλέξτε το ιστορικό «Cine Alex» στην Αγίας Σοφίας, στην Καρδιά της πόλης μας σε ένα κατάφυτο Περιβάλλον, που αποτελεί «Όαση» για τις Ζεστές Νύχτες σας...Μόνο με 3,50€ Απολαύστε την Ταινία << ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ>> ή << CHEF>> σε Ψηφιακή Μορφή 4Κ, από την Πέμπτη 18/9/2014 έως και την Τετάρτη 24/9/2014. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 7€ - ΈΚΠΤΩΣΗ 50%.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "FITNESS CLUB" ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ 130 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ IDEA HELLAS

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "VIVA LA VITA" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ KICK-BOXING/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ&ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 59€ για ένα ολοκληρωμένο εντατικό 2μηνο πρόγραμμα γυμναστικής & διατροφής που περιλαμβάνει 24 επισκέψεις Power Vibro Plate, απεριόριστες επισκέψεις σε ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής, όργανα & διαδρόμους, 2 λιπομετρήσεις, 2 προγράμματα διατροφής και 2 μυοχαλαρωτικά μασάζ διάρκειας 30, από τα γυμναστήρια "Viva La Vita", αρχικής αξίας 624€ - Έκπτωση 91%!!!
 Μαθήματα kick-boxing, σε 2 πρόγραμματα ενδυνάμωσης του σώματος και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησής σας, στα πρότυπα γυμναστήρια Viva La Vita - έκπτωση 63%!!
 Για ένα Ολοκληρωμένο Πακέτο Fitness. Μόνο 35€ ή 59€ για να επιλέξετε ένα Πρόγραμμα Γυμναστηρίου για Ένα(1) ή Δύο(2) Ολόκληρους Μήνες που περιλαμβάνουν Απεριόριστη Χρήση των Οργάνων Γυμναστηρίου, 12 ή 24 Επισκέψεις Power Vibro, Ένα(1) ή Δύο(2) Μασάζ, Μία(1) ή Δύο(2) Λιπομετρήσεις και ένα Πρόγραμμα Διατροφής, από τα Γυμναστήρια Viva La Vita. Μία Προσφορά Αρχικής Αξίας 300€ και 600€ αντίστοιχα - ΕΚΠΤΩΣΗ 88%
 19€ για εγγραφή & μηνιαία συνδρομή με ελεύθερη χρήση όλων των οργάνων και συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα (Pilates, Dynamic, Abs-hips, Aerobic, Yogilates) καθώς και μία (1) λιπομέτρηση, από τα γυμναστήρια "Viva La Vita", αρχικής αξίας 75€ Έκπτωση 75%!
 Φτιάξτε κορμί σε έναν ή δύο μόλις μήνες με ένα ολοκληρωμένο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής & διατροφής που περιλαμβάνει Power Vibro Plate, απεριόριστες επισκέψεις σε ομαδικά προγράμματα αερόβιας γυμναστικής, όργανα & διαδρόμους, λιπομετρήσεις, λιποδιαλύσεις ή συσφίξεις με το μηχάνημα oversteamol, συνεδρίες solarium, προγράμματα διατροφής και μυοχαλαρωτικά μασάζ διάρκειας 30, από τα γυμναστήρια "Viva La Vita" - Έκπτωση 92%!!!!!

ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9€

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " CEMA SEREMONY:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ



 Μόλις από 12 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Προνομιακών Θέσεων για Ένα Κορυφαίο Υπερθέαμα, με την Πολυαναμενόμενη και Απόλυτη Χορευτική Ιεροτελεστία Cema Seremony, από το Διασημότερο και Αρχαιότερο Τάγμα Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων του Μεβλεβί, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου! Μία Μαγευτική Παράσταση, Μία Μυσταγωγία Ζωντανής Μουσικής και Συναισθημάτων από Χορευτές που θα μας Ταξιδέψουν με τον Εκστατικό Περιστροφικό Χορό τους Υπό τους Ήχους Ζωντανής Μουσικής Sufi από Μουσικούς με Παραδοσιακά Όργανα!!! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΜΑΤΙΩΝ-ΣΟΥΗΔΙΚΟ Η CALIFORNIAN ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ΕΛΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ"

Η ιδανικότερη Προσφορά...μετά το Καλοκαίρι...για το Πρόσωπο σας, για Άμεσο και Εντυπωσιακό Αποτέλεσμα σε Πλήρη Ενυδάτωση, Λάμψη, Ανάπλαση, Ολική Επαναφορά του Αφυδατωμένου Δέρματος και Αντιμετώπιση των Μαύρων Κύκλων των Ματιών, με Μία Μοναδική Προσφορά από το Διακεκριμένο Κέντρο Αισθητικής Έλπη Ελευθεριάδη στην Μητροπόλεως, στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις 13,90 ευρώ για Μία (1) Ολοκληρωμένη Θεραπεία Βαθιάς Ενυδάτωσης, Αντιγήρανσης και Θρέψης Προσώπου με τα Βιοενεργειακά Προϊόντα SOSOS & Εφαρμογή Μάσκας Ματιών με Θαλάσσιο Κολλαγόνο & Επιπλέον Μασάζ σε Πρόσωπο και Λαιμό! 
 Απολαύστε την Χαλάρωση Ενός (1) Full Body Σουηδικού Massage ή την Ανατολίτικης Τεχνικής Ιεροτελεστία Ενός (1) Californian Massage (Διάρκειας 50') με Φυσικά Αιθέρια Έλαια και την υψηλή Ευεργετική Εφαρμογή Βιοενεργειακών Προϊόντων! Χαρίστε στον εαυτό σας τη Φροντίδα, την Απόλαυση, την Χαλάρωση και την Ευεξία... που του Αξίζει...στον Άρτια Εξοπλισμένο Χώρο του Διακεκριμένου Κέντρου Αισθητικής Έλπη Ελευθεριάδη στην Μητροπόλεως, στο κέντρο της πόλης μας!  

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΜΗΛΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΝΕΛΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

 Η μοναδική παράσταση Μήλα Ζάχαρη Κανέλα, που αγαπήθηκε πολύ από μικρούς και μεγάλους, συνεχίζει να προσφέρει τα μηνύματα και τις «γεύσεις της», ανανεωμένη για 7η χρονιά και εσείς μπορείτε να την παρακολουθήσετε με μόνο 10€ τα 2 άτομα! Πρόκειται για ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά, βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία, και μιλάει για τη δύναμη της θέλησης, την αξία της ανταλλαγής, την αλληλοϋποστήριξη και τη δύναμη της αισιοδοξίας! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 2€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμη 8€ τα 2 άτομα!

MANICURE/PEDICYRE ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ FULL ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΡΙ

 12€ για μία Ανώδυνη Αποτρίχωση σε Full Πόδια ή 15€ για Full Πόδια και Μπικίνι με Βιολογικό Κερί κατάλληλο και για ευαίσθητα δέρματα, από το ''Spa Νυχιών Ελένη Γιαννακοπούλου" στον Άγιο Δημήτριο! Αρχικής Αξίας 25€. Έκπτωση 52%.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑΣ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΑ BRAUN ORAL-B

ΣΤΡΩΜΑ Η ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ 100% MEMORY FOAM Η LATEX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ECOSLEEP

 Για... όνειρα γλυκά επιλέξτε ένα στρώμα με τη διαστημική τεχνολογία Memory Foam! Από 169€ επιλέξτε τη διάσταση που σας ταιριάζει (μονό, ημίδιπλο ή διπλό στρώμα) και απολαύστε τέλειο ύπνο, από την Ecosleep!
 Από 69€... Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τον ύπνο! Αποκτήστε ένα ανώστρωμα από 100% Memory Foam ή από Latex, υλικά που σας εξασφαλίζουν άνετο ύπνο και ανακούφιση από πόνους στον αυχένα & την πλάτη για μονό ή διπλό κρεβάτι, από την Ecosleep!