ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΠΑΝΣΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOUNTAIN PARADISE"

ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SALON CRAZY HORSES ΜΕ 15 ΕΥΡΩ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

 Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μόνο με 18€ κάνοντας μια βαφή σε όλο το κεφάλι, ένα κούρεμα, ένα χτένισμα και μια θεραπεία αναδόμησης, από το κομμωτήριο Τζώρτζια στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής Αξίας 55€.
 21€ για ένα μοναδικό πακέτο ανανέωσης που περιλαμβάνει ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, ένα κούρεμα, ένα χτένισμα και μια θεραπεία αναδόμησης, από το κομμωτήριο Τζώρτζια στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής Αξίας 65€. Έκπτωση 68%.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ TSOLAKI BEAUTY CENTER ΠΡΟΣΦΟΡΑ FULL BODY ΜΑΣΑΖ 3ΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "TSOLAKI BEAUTY CENTER"

 19€ ΜΟΝΟ για ένα VIP πακέτο αναζωογόνησης που περιλαμβάνει ένα βαθύ καθαρισμό με Δερμοαπόξεση με Διαμάντι, Σπάτουλα Υπερήχων και ΑΗΑ, μια κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης με Βιοτεχνολογικά Καλλυντικά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και ένα Head and Face Μassage για άμεση ανακούφιση σε ώμους και αυχένα. Αρχικής Αξίας 110€. Special Price 69€ ΜΟΝΟ για τέσσερις συνεδρίες για Λάμψη, Ακτινοβολία, Ζωντάνια, Αναζωογόνηση του δέρματος για να διατηρήσετε το πρόσωπό σας νεανικό και υγιές, με την ποιοτική Υπογραφή του Ινστιτούτου Αισθητικής "Tsolaki Beauty Center" στην Τσιμισκή, στο Κέντρο της πόλης!

ΜΟΝΤΕΡΝΟ&ΡΕΤΡΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5,90 ΕΥΡΩ

 5,90€ για ένα ρετρό επιτραπέζιο Ρολόι - Ξυπνητήρι, σε κλασικό ξύλινο σχεδιασμό, με ημερομηνία, θερμόμετρο, φωτισμό, μεγάλη οθόνη και προβολή ώρας στο ταβάνι, με παραλαβή από το Magichole ή με αποστολή στο χώρο σας! Αρχική αξία 12€

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ-ΘΗΚΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,9 ΕΥΡΩ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΛΑΔΙΑ