ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

VOSPOROS GRILL RESTAURANT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΒΕΡΩΦ

 Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με Ολόφρεσκα Υλικά, Παραδοσιακές Συνταγές, Πλούσια Γεύση και ιδιαίτερα Αρώματα που θα Ενθουσιάσουν και τους πιο Απαιτητικούς...με την Φημισμένη Γευστική Υπογραφή του Ζαχαροπλαστείου Aβέρωφ! Πρώτη Επιλογή μόλις με 6,80 ευρώ (από 13 ευρώ) για 25 Λαχταριστά Μελομακάρονα σε Πλακέ Συσκευασία Δώρου με Χαρτί Πολυτελείας & Χριστουγεννιάτικο Στολισμό! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 7,40 ευρώ (από 14 ευρώ) για 30 Κουραμπιέδες με Φρέσκο Βούτυρο και Φρεσκοψημένο Αμύγδαλο σε Πλακέ Συσκευασία Δώρου με Χαρτί Πολυτελείας και Χριστουγεννιάτικο Στολισμό! Τρίτη Επιλογή μόλις με 8,50 ευρώ (από 17 ευρώ) για Ένα (1) Ταψάκι Σιροπιαστών (Διαμέτρου 22 εκ), με Επιλογή από Μπακλαβά ή Κανταΐφι σε Συσκευασία Δώρου με Χριστουγεννιάτικο Στολισμό!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΗΣΙΣ

 Μπείτε Οικογενειακά στο Μαγικό Κόσμο του ΝΟΗΣΙΣ!!! Μόλις 4 ευρώ για Ένα Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε Μία από τις Yπέροχες & Διασκεδαστικές Χριστουγεννιάτικες Παραστάσεις, στο Μουσείο Τεχνολογίας του ΝΟΗΣΙΣ! Ζήστε Φανταστικές Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στην Ονειρούπολη, Ετοιμαστείτε για Χριστουγεννιάτικη… Μπουγάδα, Βοηθήστε τον Μαθητευόμενο Μάγο Πεφταστέρη στην Αποστολή του και… περάστε Μοναδικές Γιορταστικές Στιγμές Διασκέδασης μαζί με τα Παιδιά σας!

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE

PENTAGRAM BEER HOUSE ΣΤΟ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΚΑΜΠΟ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ/ΧΡΩΜΑΤΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,40 ΕΥΡΩ

ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ 92 ART

ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ HAPPY LIFE ΤΗΣ MEDISANA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19€

DEEP TISSUE MASSAGE-ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY MASSAGE Η ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "OLOTROPIKI SPA"

 17€ για ένα Deep Tissue Massage διάρκειας 60 λεπτών, που προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση σε αυχένα, ώμους, χέρια, πλάτη, μέση, πόδια, και ιδανικό για να αποβάλλετε το stress και να ξεκουράσετε τους πονεμένους σας μυς, από το "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 80€ - Έκπτωση 79%!!!!!
 18€ για ένα (1) χαλαρωτικό μασάζ σώματος με μέλι και argan oil, διάρκειας 60 λεπτών, για πλούσια ενυδάτωση και μεταξένιο δέρμα έτοιμο για την παραλία, από το "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 90€ Έκπτωση 80%!!!
 18€ για ένα μοναδικό Full Body Aromatherapy Massage (Αρωματοθεραπεία) 60' Λεπτών με χρήση αιθέριων ελαίων! Το μασάζ Αρωματοθεραπείας με αιθέρια έλαια είναι μια από τις πιο ήπιες μορφές χαλαρωτικού μασάζ που γίνεται σε όλο το σώμα. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες που νιώθουν ένταση και στρες στην καθημερινότητα τους ή διανύουν μια δύσκολη και αγχωτική περίοδο! Απολαύστε το στον πολυτελές χώρο του "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 78%.
 17€ για 1 μασάζ διάρκειας 60' με μέντα και ευκάλυπτο, για απόλυτη χαλάρωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, από το "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αξίας 50€ - έκπτωση 66%
 "Sweet Winter Spa" διάρκειας 60' μόνο με 16€! Περιλαμβάνει peeling με φράουλες για αντιγήρανση και απολέπιση και χαλαρωτικό full body μασάζ με γλυκό άρωμα "μέλι & καραμέλα"! Από την "Olotropiki Spa" στο μετρό Ακρόπολης! Αποκτήστε την προσφορά άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα!
 18€ για ένα απίθανο πακέτο χαλάρωσης σώματος με ένα full body χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με ρεφλεξολογία πελμάτων από απόφοιτο της σχολής TMC Thai Massage School Of Chiang Mai, στο "Olotropiki Spa" στο μετρό Ακρόπολης, αρχικής αξίας 110€ - Έκπτωση 84%!!!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΥΜΕΛΗ

 5€ για είσοδο στο τρυφερό αριστούργημα «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία μαγευτική ιστορία γεμάτη μουσική και τραγούδια εποχής με αισιόδοξο εορταστικό φινάλε, στο “Θέατρο Θυμέλη – Έλλης Βοζικιάδου” αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50% 5 ευρώ για την είσοδο ενός ατόμου στην βραβευμένη παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση "Το κοριτσάκι με τα σπίρτα", το διαχρονικό παραμύθι του Χανς-Κρίστιαν Άντερσεν μ' ένα αισιόδοξο φινάλε που θα ενθουσιάσει τα παιδιά, στο Θέατρο Θυμέλη, αξίας 10 ευρώ - έκπτωση 50%.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ CAVITATION-ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ANTIGIRANSIS