ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΑΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ Η 6ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

 Οργανωμένη εκδρομή 25η Μαρτίου για Πράγα:470€ το άτομο για 6ημερη εκδρομή την 25ηΜαρτίου στην Αυτοκρατορική Πράγα( Αεροπορικά εισιτήρια μαζί με φόρους, Ξενοδοχείο 4*με πρωινό,μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο,οδική εκδρομή μιας ημέρας στο Κάρλοβυ Βάρυ και κρουαζιέρα στον πόταμο Μολδάβα) για μια αξέχαστη εμπειρία.
 25η Μάρτιου Πράγα: 320€ το άτομο για αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβάνονται φόροι) για 5ημέρες/4νύχτες σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό σε μπουφέ.

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ART HOTEL MIRAMONTE CHALET HOTEL SPA"

Πολυτελής Απόδραση στον πιο Κοσμοπολίτικο Προορισμό της Βόρειας Ελλάδας, στο Ατμοσφαιρικό και Ειδυλλιακό Περιβάλλον του Πολυτελούς Art Hotel Miramonte Chalet Hotel Spa στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στον Αγαπημένο και Πανέμορφο Καϊμακτσαλάν (από 11 Ιανουαρίου έως 5 Απριλίου) ! Πολυτελές Διήμερο ή Τριήμερο ή Τετραήμερο Πακέτο για Δύο Άτομα, με Διαμονή σε Superior Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Χρήση της Εντυπωσιακής Εσωτερικής Πισίνας & των Χώρων του Spa, Prive Χρήση Jacuzzi και Early Check In - Late Check Out!!! 

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ BOUCLA LOCA HAIR DESIGN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ -ΚΟΥΡΕΜΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ&ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΩΠΙΖΩ

 Λείο και Μεταξένιο Δέρμα, Απαλλαγμένο από την Ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα για Γυναίκες και Άνδρες με την Υπογραφή Ποιότητας του Προβεβλημένου Ινστιτούτου Αισθητικής ΚαλλωπίΖω, στην Τσιμισκή! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 25 ευρώ) για Μια (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης με Κερί για Γυναίκες σε Full Πόδια & Full Μπικίνι και για Άνδρες σε Full Πλάτη ή Full Στήθος ή Full Κοιλιά! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 14 ευρώ (από 30 ευρώ) για Μια (1) Συνεδρία Αποτρίχωσης με Κερί για Γυναίκες σε Full Πόδια, Full Μπικίνι & Full Χέρια!

ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ/ΚΩΜΩΔΙΑ " ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

 Για Ένα Εισιτήριο για την Πολυαναμενόμενη Πανελλήνια Πρεμιέρα της Νέας Κωμωδίας του Στράτου Μαρκίδη Οι Γαμπροί της Ευτυχίας με τους Αγαπημένους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Χρύσα Ρώπα, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Ευρυπιώτη, Μπέσυ Μάλφα, Κατερίνα Γερονικολού, Τάσο Παλατζίδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου & Ορφέα Παπαδόπουλο στο Cine Κολοσσαίον! Η Κλασική Ταινία που όλοι Αγαπήσαμε…σε μία Σύγχρονη και Διαφορετική Εκδοχή που θα μας Προσφέρει Μοναδικές Στιγμές Γέλιου! 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TANGO&SALSA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ TANGO STUDIO