ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΜΠΑΚΑΛΟΜΑΓΑΖΟ " ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΣΑΚΙΔΙΟ ΩΜΟΥ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 89 ΕΥΡΩ

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΤ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5€ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ KART "KARTODROMO" ΣΤΗΝ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ

CINEMA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ " ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ " " ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ " " ΤΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ " & " ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ " ΣΤΑ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ & CINE ΒΑΚΟΥΡΑ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Νέα Καθηλωτική Ταινία του Κλιντ Ίσγουντ Ελεύθερος Σκοπευτής με τον Μπράντλεϊ Κούπερ…ή την Συγκλονιστική Ταινία Χωρίς Μέτρο με την Υπέροχη Ερμηνεία του Τζέι Κέι Σίμονς που απέσπασε Όσκαρ Β Αντρικού Ρόλου…ή την Πολυβραβευμένη Αριστουργηματική Δραματική Ταινία Το Διαζύγιο: Η Δίκη της Viviane Amsalem …ή την Σπουδαία Δραματική Ταινία Leviathan του Διάσημου Ρώσου Σκηνοθέτη Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ, που σαρώνει τα Βραβεία…ή το Αριστουργηματικό Βιογραφικό Ντοκιμαντέρ Ο Κήπος του Γιαλόμ: Η Φιλοσοφία Μιας Ζωής…ή την Υπέροχη Κομεντί Ξενοδοχείο Grand Budapest του Διάσημου Σκηνοθέτη Ουές Άντερσον!

ΜΠΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Τα Θρυλικά Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης με Αμέτρητες Sold out εμφανίσεις...που περισσότεροι από 200.000 Έλληνες Θεατές έχουν Λατρέψει… έρχονται για λίγες Παραστάσεις και στη Θεσσαλονίκη! Μόλις από 9 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Διακεκριμένων, Προνομιακών και Λοιπών Θέσεων, για το Φαντασμαγορικό Καλλιτεχνικό Υπερθέαμα Η Λίμνη των Κύκνων του Τσαϊκόφσκι, από τα Θρυλικά Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης! Η πιο Θριαμβευτική συνάντηση Χορευτικής Δεξιοτεχνίας, Αρμονίας και Ανυπέρβλητης Μουσικής, με τους Καλύτερους Χορευτές του Καλλιτεχνικού Πατινάζ στον Κόσμο, σας περιμένει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για να σας χαρίσει απλόχερα Μαγεία, Φινέτσα, Χρώματα και πάνω απ' όλα, μια Συναρπαστική Ιστορία, γεμάτη βαθιά και πλούσια Συναισθήματα! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ IL FUNGO

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΦΤΣΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 Για Ένα Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής συνολικά 4 Συνεδριών, με 4 Εβδομαδιαία Διαιτητικά Προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δικές σας Διατροφικές Ανάγκες & 2 Ανθρωπομετρικές Αναλύσεις Σύστασης Σώματος, με τον Υπερσύγχρονο Αναλυτή In Body 170 & 2 Σωματομετρήσεις, με την Εγγύηση Άμεσου Αποτελέσματος του Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Γιώργου Λαφτσίδη στην Αγίας Σοφίας, στο Κέντρο της πόλης μας! Χάνεις Άμεσα Βάρος, Κερδίζοντας Ευεξία και Υγεία, για Υπέροχες Εμφανίσεις, Αποτελεσματικά, Ποιοτικά και άκρως Οικονομικά! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ " BIG BABY " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗ

 Μετά την Μεγάλη Επιτυχία για 2 Συνεχόμενα Χρόνια στην Αθήνα… τώρα…και στην Θεσσαλονίκη για 3 Μοναδικές Παραστάσεις! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) της Μαύρης Κωμωδίας του Πολυβραβευμένου Συγγραφέα Frank Moher Big Baby, με τους Τερέζα Κρητικού, Ιωάννα Μπακαλάκου και Ιωακείμ Κάσδαγλη στο Θέατρο Σοφούλη! Απολαύστε μια Εξαιρετική Παράσταση, που φέρνει στη Σκηνή ένα Παράξενο, μεγάλο Μωρό...που κρύβει στην κούνια του ένα Συγνώμη κι ένα Σ' αγαπώ!!! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ " ΝΕΥΡΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Απολαύσετε την Υπέροχη Μαύρη Κωμωδία Νευρικοί Εραστές με τους Άνθιμο Κατιρτζόγλου, Δημήτρη Ελιά, Ιωάννα Τζαφέρη, Κώστα Αντωνιάδη & Άννα Ηλιαδέλη, στο Θέατρο Άρατος, στο κέντρο της πόλης μας! Ένας Άντρας σε πολλές φάσεις της ζωής του, Τέσσερις διαφορετικοί τύποι Γυναικών σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο & ένας Ψυχαναλυτής που είναι υποστηρικτής των ιδεών του Φρόυντ…συνθέτουν μία Απολαυστική Παράσταση που θα σας μείνει Αξέχαστη! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΔΗΓΗΣΗ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο για να Απολαύσετε το Διάσημο & Βραβευμένο με Πούλιτζερ Έργο της Πάολα Βόγκελ Παράνομη Οδήγηση, σε Σκηνοθεσία Άσπας Καλλιάνη, με τον Αγαπημένο Σταύρο Ζαλμά & τους Δώρα Θωμοπούλου, Νεφέλη Κουρή, Εύη Σαρμή, Βασίλη Σεϊμένη, Θάνο Φερετζέλη, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο Νέο Υπερώο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών! Ένα Εξαιρετικό Έργο που μας φέρνει Αντιμέτωπους με τα Όρια της Ηθικής...και ανεβαίνει για πρώτη φορά στο ΚΘΒΕ! 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ REGENCY CASINO THESSALONIKI

ΜΕΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " ΑΧΙΝΟΣ " ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ

ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ALL INCLUSIVE ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 389 ΕΥΡΩ

ΜΠΑΝΣΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ALL INCLUSIVE ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ 119 ΕΥΡΩ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ATERON SUITES HOTEL AND SPA"

ΚΟΛΙΕ GUESS ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ CHARMS ΣΕ 2 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29,90 ΕΥΡΩ

ΠΡΑΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 279 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

HI-TECH ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ BLUETOOTH ΜΕ SMARTPHONE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25,9 ΕΥΡΩ