ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ UNO DUE TRE ACCESSORIES

 Μοναδικές Χειροποίητες Πασχαλινές Παιδικές Λαμπάδες σε…Μοναδική Τιμή, από το Εξειδικευμένο Κατάστημα Uno Due Tre Accessories, στο Κέντρο της πόλης! Μόλις με 4,90 ευρώ για Μία (1) Πανέμορφη & Εντυπωσιακή Χειροποίητη Πασχαλινή Παιδική Λαμπάδα, με τα Σκανδαλιάρικα Κουνελάκια Rabbids που ξετρελένουν όλα τα παιδιά ή με τους Αγαπημένους Ήρωες (Spider Man, Batman, Captain America, κ.α.) ή με την Αγαπημένη Μικρή Γατούλα Hello Kitty, σε εντυπωσιακά κοκαλάκια για τα Μαλλιά των Κοριτσιών! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ESTELLE COIFFURE"



 Μοναδικές και Άκρως Ανοιξιάτικες Προτάσεις Ανανέωσης του Look των Μαλλιών σας, από το Εξειδικευμένο και Έμπειρο Team του Estelle Coiffure στη Μπότσαρη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 7 ευρώ για Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης-Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης-Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! Τρίτη Επιλογή μόνο με 21 ευρώ για Ανταύγειες σε Ολόκληρο το Κεφάλι, Χτένισμα, Θεραπεία Αναδόμησης-Λάμψης και Λούσιμο Μαλλιών! 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ



 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε την Εξαιρετική και Φημισμένη Παιδική Παράσταση Δον Κιχώτης του Μιγκέλ ντε Θερβάντες...στο Θέατρο Αριστοτέλειον την Κυριακή 5 Απριλίου! Ο πιο Διάσημος Ιππότης των Παιδιών, μας Προσκαλεί σε μια Μαγευτική Παράσταση για Μικρούς αλλά και Μεγάλους, με Εντυπωσιακά Κουστούμια και Σκηνικά Εμπνευσμένα από Πίνακες Μεγάλων Ζωγράφων (Πικάσο, Ελ Γκρέκο, Νταλί)! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

FULL BODY MASSAGE ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "EDEM SPA" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ AIR CONDITION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "FRESH AIR" ΜΕ 11,90€