ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΠΟ 9 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΙΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ&ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ "ΔΙΑΠΛΑΣΗ"

To Διάσημο Πάρκο των Δεινοσαύρων σας προσκαλεί με Νέες Δραστηριότητες και πολλές Εκπλήξεις, με Ένα Μοναδικό Οικογενειακό Πακέτο για Μία Υπέροχη Εμπειρία Διασκέδασης, Χαράς και Μάθησης, για Εσάς και τα Παιδιά σας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Εκπαίδευσης & Ψυχαγωγίας Διάπλαση (Nouvelle)! Μόλις από 9 ευρώ...Πρόσκληση Απόλαυσης... στο Ανανεωμένο με Καινούργια Εκθέματα Περιβαλλοντικό Προϊστορικό Πάρκο Δεινοσαύρων (η πιο Μεγάλη Έκθεση με Δεινόσαυρους στη Ευρώπη) και σε όλες τις Θεματικές του Ενότητες (Μουσείο Μαμούθ, Πάρκο Θηλαστικών, Σπήλαιο, Πάρκο Ερπετών Ελλάδος), στο Διαδραστικό Μουσείο Ελληνικών Παραδοσιακών Παιχνιδιών, στο Θεματικό Πρόγραμμα Ο Λαβύρινθος της Μυθολογίας, στο Εντυπωσιακό Διατροφικό Εκπαιδευτικό Θεματικό Πάρκο Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα & Δωρεάν Είσοδο για Παιχνίδι στον Ανακαινισμένο Μεγαλύτερο Παιδότοπο της Θεσσαλονίκης Χαράπολις, με Ανοικτούς και Κλειστούς Χώρους! 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ LASER ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LASERLINE CLINICS

 Αποκτήστε Αψεγάδιαστο Σώμα για Εντυπωσιακές Καλοκαιρινές Εμφανίσεις με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Laser και Αισθητικής Laserline Clinic στην Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Μόλις 16 ευρώ για Μία (1) Συνεδρία Λιπογλυπτικής Σώματος με τη Διάσημη και Νέα Επαναστατική Μη Επεμβατική Μέθοδο της Κρυολιπόλυσης σε Κοιλιά ή Μηρούς ή Γλουτούς ή Μπράτσα για Εντυπωσιακά και Άμεσα Αποτελέσματα σε Αδυνάτισμα, Σύσφιξη, Μυϊκή Ενδυνάμωση και εξάλειψη της Κυτταρίτιδας, του Τοπικού Πάχους και της Χαλάρωσης...για Γυναίκες και Άνδρες! 

ΣΙΝΕΜΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ " ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ " " ΚΑΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ " " ΘΕΛΕΙΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ " " ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! " ΣΤΑ CINE ΕΛΛΗΝΙΣ-CINE ALEX - ΑΠΟΛΛΩΝ


 Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο ιστορικό Cine Alex στην Αγίας Σοφίας… με την Υπέροχη Καλοκαιρινή Κωμωδία Καυτή Καταδίωξη με την Αγαπημένη Ρις Γουίδερσπουν & την Εκθαμβωτική Σοφία Βεργκάρα… ή την Απολαυστική Κωμωδία της Τόνι Μάρσαλ Θέλεις ή Δεν Θέλεις, με τους Σοφί Μαρσό & Πατρίκ Μπρουέλ! 
 Ετοιμαστείτε να Απολαύσετε την Μεγαλύτερη & πιο Θεότρελη Κωμωδία του Φετινού Καλοκαιριού! Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο), για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Υπέροχης Κωμωδίας του Πατρίς Λεκόντ Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ! με τον Μοναδικό Κριστιάν Κλαβιέ (Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε;) στον Θερινό Κινηματογράφο Απόλλων στο κέντρο της πόλης! Μετά την Τεράστια Επιτυχία του Θεέ Μου, Τι Σου Κάναμε;, ο Αγαπημένος Κριστιάν Κλαβιέ έρχεται και αυτό το Καλοκαίρι να μας Χαρίσει Μοναδικές Άφθονες Στιγμές Γέλιου! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΜΑΤΙΩΝ-ΛΑΙΜΟΥ-ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ FEMME FATALE

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Κατασκήνωση στην πόλη, με μία Mοναδική Προσφορά Χαράς, Ψυχαγωγίας, Διασκέδασης, Ανάπτυξης Προσωπικότητας, Ανάδειξης Ικανοτήτων και Εκφραστικής Απελευθέρωσης για τα Παιδιά μας, στον Πανέμορφο Πολυχώρο Πολιτισμού, Εκπαίδευσης & Ψυχαγωγίας Nouvelle! Μόλις 30 ευρώ για Ένα Υπέροχο Εβδομαδιαίο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Ολοκληρωτικής Δημιουργικής Απασχόλησης - Summer City Camp (Κατασκήνωση πόλης) για 1 Παιδί Ηλικίας 5 έως 13 ετών! Μαθήματα Κολύμβησης, Στίβος, Ενόργανη Γυμναστική, Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ, Τένις, Μπάσκετ, Χορός , Καλλιτεχνικά, Μαθήματα Αγγλικών, Διαδραστικά Παιχνίδια και πλήθος άλλων Δραστηριοτήτων, προσφέρουν στα Παιδιά μας, το Απόλυτο Θερινό Πακέτο Χαράς, Διασκέδασης & Ψυχαγωγίας! 

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Για Ένα Πλήρες Απολαυστικό Γεύμα ή Δείπνο Δύο ατόμων με ιδιαίτερες Ελληνικές και Πολίτικες Γεύσεις με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Εξαιρετικά Κυρίως Πιάτα, Μοναδικά Ορεκτικά, Υπέροχες Σαλάτες και όχι μόνο...στον Όμορφο Χώρο του Φημισμένου Παραδοσιακού Μεζεδοπωλείου Ο Μαέστρος στην Καλαμαριά! Γευστικοί Μεζέδες και ιδιαίτερα Πιάτα, έρχονται από την Πόλη και όχι μόνο, για να σας Μαγέψουν, να σας Ταξιδέψουν και να Απογειώσουν τις Αισθήσεις σας! 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " COSMOPOLITAN HOTEL & SPA "

 Πολυτελή Απόδραση Δύο Ατόμων με 6ήμερη ή 8ήμερη Διαμονή με Ημιδιατροφή στο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa στην Παραλία Κατερίνης! 533€ από 1066€ για 6 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) ή 729€ από 1458€ για 8 ημέρες (7 διανυκτερεύσεις) για 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδυνό), Δωρεάν Χρήση των Υπηρεσιών του Spa (εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο), Έκπτωση 25% σε όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος και Early Check In – Late Check Out! Δυνατότητα πληρωμής του πακέτου σε 2 δόσεις!
 Πολυτελή Απόδραση Δύο Ατόμων με 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή στο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa στην Παραλία Κατερίνης! 159€ από 320€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) ή 237€ από 480€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδυνό), Δωρεάν Χρήση των Υπηρεσιών του Spa (εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο), Έκπτωση 25% σε όλες τις θεραπείες προσώπου και σώματος και Early Check In – Late Check Out!
Για Μαγευτικό 3ήμερο ή 4ήμερο για 2 Άτομα (έως 30 Ιουνίου) (& Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν) σε Εντυπωσιακό Double Room, με Πρωινό & & Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Υπηρεσιών του Spa και Early Check In - Late Check Out, στο Φημισμένο & Πανέμορφο 4* Cosmopolitan Hotel & Spa, στην Παραλία Κατερίνης! Προσιτή Πολυτέλεια…σε Μοναδική Τιμή, για Μία Ονειρεμένη Απόδραση! 


ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ DION PALACE & BEAUTY SPA RESORT

 Για Πολυτελή Απόδραση Δύο Ατόμων με 3ήμερη ή 4ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου Le Spa και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο Dion Palace & Beauty Spa Resort με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά...στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με επιπλέον Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π. Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον, στο κέντρο του Νομού στην Κατερίνη και στις Παραλίες της! 

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ/T-SHIRT/ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ALBOOM

 Κερδίστε τις Εντυπώσεις με την πιο Μοντέρνα Καλοκαιρινή Προσφορά, Τυπώνοντας και Φορώντας...το Moto σου, την Ιδέα σου, το Μήνυμα σου, τα Αγαπημένα σου Πρόσωπα ή ότι άλλο Ευφάνταστο εσύ επιθυμείς! Μόλις 9 ευρώ για Ένα (1) T-Shirt με 100% βαμβάκι με Σχέδια, Εικόνες, Κείμενα ή Moto, από μια μεγάλη Γκάμα έτοιμων Επιλογών ή Σχεδίων δικής σας Έμπνευσης, Τυπωμένα ή Κεντημένα, με την υπογραφή Ποιότητας του Εξειδικευμένου Καταστήματος Alboom, στη Λεωφόρο Νίκης ή στη Μακεδονικής Αμύνης!
 Αποτυπώστε τις Ωραιότερες Φωτογραφικές σας Αναμνήσεις... Καλοκαιρινές, Προσωπικές, Οικογενειακές και Διασκεδαστικές, στο εξειδικευμένο Κατάστημα Alboom, στη Λεωφόρο Νίκης ή στη Μακεδονικής Αμύνης με την υπογραφή Εξαιρετικής Ποιότητας Εκτύπωσης της Fuji! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9,90 ευρώ για Εκτύπωση 100 Ψηφιακών Φωτογραφιών Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 14,50 ευρώ για Εκτύπωση 150 Ψηφιακών Φωτογραφιών Διαστάσεων 10Χ15 cm και Αποθήκευση τους σε Cd! Τρίτη Επιλογή μόλις με 14,50 ευρώ για Εκτύπωση 50 Ψηφιακών Φωτογραφιών Διαστάσεων 13Χ18 cm και Αποθήκευση τους σε Cd!
 Μετατρέψτε τις Ωραιότερες Φωτογραφίες σας σε Υπέροχα Έργα Τέχνης, για να Διακοσμήσουν Μοναδικά το Χώρο σας ή για να Χαρίσετε ένα Ιδιαίτερο Δώρο στους Αγαπημένους σας…με την υπογραφή Ποιότητας του Εξειδικευμένου Καταστήματος Alboom, στη Λεωφόρο Νίκης ή στη Μακεδονικής Αμύνης! Μόλις από 12 ευρώ για Εκτύπωση Φωτογραφίας της Επιλογής σας, σε Καμβά Ζωγραφικής Διαστάσεων 30X30 ή 30Χ40 ή 50Χ50 ή 40Χ60 Τελαρωμένο σε Ξύλινο Τελάρο με Γνήσια Οικολογικά, Ανεξίτηλα & Αδιάβροχα Μελάνια της EPSON!

ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ-ΜΕΖΕΔΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ-ΟΥΖΕΡΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΦΕΝΕΣ

 Για Ένα Πλούσιο & Απολαυστικό Πλήρες Γεύμα Ελληνικών Γεύσεων για 2 Άτομα, με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο, με Υπέροχες & Ιδιαίτερες Συνταγές Κρεατικών, Θαλασσινών, Μεζέδων & όχι μόνο, στον Όμορφο, Καταπράσινο & Δροσερό Χώρο της Ταβέρνας - Ουζερί Ο Παλιός Καφενές στην Περαία! Παραδοσιακά Σκεύη, με ξεχωριστές Μυρωδιές και Λαχταριστές Γεύσεις Προσκαλούν τους Λάτρεις της Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας, σε Ένα Ταξίδι Απόλυτης Γαστρονομικής Απόλαυσης! 

ΣΕΤ ΜΕ 4 ΦΥΛΛΑ JEWERLY ANGEL'S TATTOO STICKERS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ AGNES COLLECTION

 Η τάση των Stars τώρα στο σώμα σου…με το Απόλυτο Trend που έγινε λατρεία στην Αμερική και τώρα πλέον...και στην Ελλάδα! Μόλις 9,50 ευρώ για Ένα σετ με Τέσσερα Φύλλα (30 τεμάχια) Jewelry Angel's Tattoo Stickers από Χρυσό ή Ασήμι, με Πανέμορφα & Εντυπωσιακά Αδιάβροχα Σχέδια Μεγάλης Διάρκειας…με την Υπογραφή Ομορφιάς του Agnes Collection, (και με Δυνατότητα Πανελλαδικής Αποστολής) για μια Μοναδική Καλοκαιρινή Εμφάνιση που θα Στρέψει όλα τα Βλέμματα επάνω σου! Τα Jewelry Angel's Tattoo γίνανε η μανία που θα ζηλέψεις, θα λατρέψεις και φυσικά θα θέλεις και εσύ να φορέσεις!!

ΣΙΝΕΜΑ-ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ " ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ:ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ CINE ΑΥΡΑ

ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ASTERIAS SEA FOOD RESTAURANT

 Για Ένα Απολαυστικό Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο με Υπέροχα Θαλασσινά & Γεύσεις της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας, δίπλα στη Θάλασσα & με Μοναδική Θέα... στο Φημισμένο & Πανέμορφο Asterias Sea Food Restaurant στο Flegra Beach, στο Αγαπημένο Πευκοχώρι Χαλκιδικής! Το Απόλυτο Ταξίδι Γεύσης…στον πιο Αγαπημένο Προορισμό… που θα σας χαρίσει Αξέχαστες Καλοκαιρινές Γαστρονομικές Εμπειρίες δίπλα στο Κύμα! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ-SCUBA DIVING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OCEAN DIVING CENTER

 Mυηθείτε στα Μυστικά των Καταδύσεων Ανακαλύψτε τη Μαγεία του Scuba Diving και Γνωρίστε τη Συναρπαστική Ομορφιά του Υποβρύχιου Κόσμου από τους Καταξιωμένους και Πεπειραμένους Εκπαιδευτές του Καταδυτικού Κέντρου Ocean Diving Center, στο Lagomandra Hotel & Spa, στον Νέο Μαρμαρά, στη Χαλκιδική! Πρώτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ (από 60 ευρώ) για Μια Βουτιά Κατάδυσης - Scuba Diving - για Ένα Άτομο, Διάρκειας 90', με Ενημέρωση και Πρακτική Προετοιμασία με Καταδυτικό Εξοπλισμό για Αρχάριους! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 50 ευρώ (από 120 ευρώ) για Μια Βουτιά Κατάδυσης - Scuba Diving - Δύο Ατόμων, Διάρκειας 90' με Ενημέρωση και Πρακτική Προετοιμασία με Καταδυτικό Εξοπλισμό για Αρχάριους! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MAKE UP ARTIST ALEXANDRA

 Εντυπωσιακή Καλοκαιρινή Ανανέωση των Μαλλιών σας… στον Υπέροχο και Μοντέρνας Αισθητικής Χώρο της Alexandra Hair & Make up Artist, στην Τσιμισκή! Πρώτη Επιλογή μόλις με 13,5 ευρώ (από 30 ευρώ) για Ένα Γυναικείο Χτένισμα & Μία Ολοκληρωμένη Θεραπεία Botox Μαλλιών 4 Σταδίων για Εντυπωσιακά Λεία και Μεταξένια Μαλλιά, εξαφανίζοντας την Ψαλίδα, προσφέροντας ταυτόχρονα Πυκνότητα, Όγκο και Μοναδική Ελαστικότητα! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 19 ευρώ (από 50 ευρώ) για Ολική Βαφή Μαλλιών με Επώνυμα Προϊόντα Kyana Professional & Χτένισμα & Λούσιμο!
 Εντυπωσιακή Λάμψη και Διάρκεια με Επώνυμη Περιποίηση στα Άκρα των Χεριών σας…στον Υπέροχο και Μοντέρνας Αισθητικής Χώρο της Alexandra Hair & Make up Artist, στην Τσιμισκή! Πρώτη Επιλογή μόλις με 4,5 ευρώ (από 10 ευρώ) για Ένα Ολοκληρωμένο Μανικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού) με Επώνυμα Προϊόντα Vinilux! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 8 ευρώ (από 18 ευρώ) για Ένα Απλό Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Shellac Διάρκειας 3 Εβδομάδων! Τρίτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα Γαλλικό Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Shellac Διάρκειας 3 Εβδομάδων! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ-ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ

 Μαγευτική Απόδραση από την πόλη & Εξόρμηση στη Φύση, για όλη την Οικογένεια και όχι μόνο....γεμάτη Δράση & Γεύσεις, στο Καταπράσινο & Μοναδικού Φυσικού Κάλλους Περιβάλλον της Αγροτουριστικής Μονάδας και Πολυχώρου Αναψυχής Πλατανόραμα στο Ζαγκλιβέρι, σε μία έκταση 12 στρεμμάτων! Πρώτη Επιλογή μόλις με 5 ευρώ για Μία Μαγευτική Ξενάγηση στη Φύση με Βόλτα στο Δάσος με Άλογο για Ένα Άτομο με τη συνοδεία Έμπειρου Εκπαιδευτή Διάρκειας 30΄! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 15 ευρώ για Πλήρες Απολαυστικό Γεύμα Δύο ατόμων με Ποτό, στο Υπέροχο Παραδοσιακό Restaurant του χώρου! Τρίτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ για Ένα Πλήρες Παιδικό Γεύμα με Αναψυκτικό ή Χυμό για Ένα Παιδί & Τοξοβολία ή Paintball! Τέταρτη Επιλογή μόνο με 18 ευρώ για Μία Μαγευτική Ξενάγηση στη Φύση με Βόλτα στο Δάσος με Άλογα για Δύο Άτομα με τη συνοδεία Έμπειρου Εκπαιδευτή Διάρκειας 60΄! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ PARKING ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ MEGA AIR PARK ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ PERSONAL TRAINING-POWER PLATE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "FAMOUS ESPORTES BY GIOTA FIRFIRI"

 Ολοκληρωμένα Προγράμματα 15 ή 18 Συνεδριών Personal Training με το Δυναμικό Power Plate, το Διάσημο TRX και το Επαναστατικού Αποτελέσματος Cardio Wave για Άμεσες και Εντυπωσιακές Αλλαγές στο Σώμα σας στον Υπερπολυτελή Χώρο του Famous Esportes by Giota Firfiri, στην Κούσκουρα, στο κέντρο της πόλης! Προγράμματα Έντονης Μυϊκής Ενδυνάμωσης, Άμεσης Απώλειας Βάρους, Δραστικής Βελτίωσης της Φυσικής Κατάστασης & Αναδιαμόρφωσης του Σώματος σας...στην Οικονομικότερη και πιο Ελκυστική Τιμή, για να Εντυπωσιάσετε και φέτος το Καλοκαίρι !!!!! 

GOURMET ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ITALIAN & SUSHI RESTAURANT COMUNALE

 Για Ένα Απολαυστικό Gourmet Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων, με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο & Ανανεωμένο Κατάλογο, με Μοναδικές εξωτικές γεύσεις Sushi από την Βραβευμένη Sushi Chef Aleksandra Wojtasik, αλλά και με Υπέροχες προτάσεις Αυθεντικής Ιταλικής Κουζίνας, στον Εντυπωσιακό και Εξαιρετικά Μοντέρνο Εσωτερικά & Εξωτερικά Χώρο του Italian & Sushi Restaurant Comunale , στην Παύλου Μελά! Ένα Μαγευτικό Γαστρονομικό Ταξίδι, εκεί όπου η Ιταλική Φινέτσα συναντά τις Αγαπημένες Γεύσεις της Άπω Ανατολής...και σας Προ(σ)καλεί να το απολαύσετε στο πιο Hot Σημείο της πόλης! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΖΕΝΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

PERSONAL TRAINING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ FLEX LADIES FITNESS HALL

Άλλαξε Σώμα...Τώρα...με το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Personal Training του Αγαπημένου και Υπερσύγχρονου Flex Ladies Fitness Hall (πρώην FitnessFun Ladies Club) στη Δελφών! Mόλις 39 ευρώ για 10 Δυναμικές Συνεδρίες με το Διάσημο Vacu Move (το Απόλυτο και πιο Εξελιγμένο Μηχάνημα Καύσης του Λίπους και Άμεσης Εντυπωσιακής Βελτίωσης του Σώματος σας) & 1 Λιπομέτρηση & 1 Συνεδρία σε Ομαδικό Πρόγραμμα της επιλογής σας (Pilates, Zumba, Brazilian hips, Power Yoga, Advanced Aerobics, Fit bars, Special fit, Total Fit , Cross Training, κ.α) & 2 Συνεδρίες Spinning ή TRX σε Group 8 Ατόμων! 

GOURMET ΓΕΥΜΑ Η ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GRACON BRASSERIE

 Για Ένα Απολαυστικό Gourmet Γεύμα ή Δείπνο Δύο Ατόμων με Υπέροχη Θέα στην Θάλασσα και την Λεωφόρο Νίκης, με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Μοναδικές Γευστικές Προτάσεις Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Κουζίνας, με πρωτότυπα & δημιουργικά Πιάτα σε έναν από τους πιο Αγαπημένους & Φημισμένους Χώρους της πόλης, στο Garçon Brasserie, στην Λεωφόρο Νίκης! Το Απόλυτο Ταξίδι Γευσιγνωσίας, σε ένα από τα πλέον Hot σημεία της Θεσσαλονίκης, που το χαρακτηρίζει η Υψηλή Διακοσμητική Αισθητική και η Μαγευτική Θέα! 

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "THE MASSAGE SUITE" ΣΤΗΝ ΚΟΥΣΚΟΥΡΑ

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ WOMAN'S STYLE

 Απόλυτη Καλοκαιρινή Λάμψη, Ανανέωση και Περιποίηση για το Πρόσωπο σας με την Υπογραφή Ποιότητας του Προβεβλημένου Κέντρου Ιατρικής Αισθητικής Woman's Style στην Αγίας Σοφίας, στο Κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 17 ευρώ (από 50 ευρώ) για Έναν (1) Ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου Διάρκειας έως 120', για Επιδερμίδα Λεία & Νεανική, σε Συνδυασμό με Απολαυστικό Μασάζ Προσώπου! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 19 ευρώ (από 50 ευρώ) για Μια (1) Συνεδρία με τις Διάσημες Ραδιοσυχνότητες RF Avita Plus για Ανάπλαση & Κολλαγονογένηση και Εφαρμογή Μάσκας με Βασιλικό Πολτό! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΒΑΦΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MY MIRROR

 Εντυπωσιακή Περιποίηση των Νυχιών σας, με Επώνυμα Προϊόντα Peggy Sage για Λάμψη και Διάρκεια…με την Υπογραφή Ποιότητας του Διακεκριμένου Ινστιτούτου Αισθητικής My Mirror, στον Εντυπωσιακό Χώρο του, στην Παύλου Μελά, στο κέντρο της πόλης μας! Πρώτη Επιλογή μόλις με 8,5 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα (1) Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή, Διάρκειας 3 Εβδομάδων (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10,50 ευρώ (από 27 ευρώ) για Ένα (1) Μανικιούρ - Πεντικιούρ ή Δύο (2) Μανικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού και στις δύο Επιλογές)! Τρίτη Επιλογή μόλις με 13,90 ευρώ (από 35 ευρώ) για Ένα (1) Μανικιούρ - Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή, Διάρκειας 3 Εβδομάδων (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)! Τέταρτη Επιλογή μόνο με 24,90 ευρώ (από 70 ευρώ) για Δύο (2) Μανικιούρ - Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή, Διάρκειας 3 Εβδομάδων (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)!

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GRACON BRASSERIE ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ

 Μοναδικές Καλοκαιρινές Βραδιές με Μαγευτική Jazz Μουσική στο πιο Hot σημείο της πόλης, στο Αγαπημένο και Φημισμένο Garçon Brasserie , στην Λεωφόρο Νίκης! Ταξιδέψτε μελωδικά μόλις με 5 ευρώ για Δύο (2) Ποτήρια Κρασί (1 ποτήρι κρασί κατ' άτομο) απολαμβάνοντας ένα Υπέροχο Live κάθε Δευτέρα & Τετάρτη με Live Jazz Band & τους Αγαπημένους Mary Doutsi & The Swingers! Αφεθείτε στους Μαγικούς Ρυθμούς & Ήχους της Jazz και μετατρέψτε την Βραδινή σας Έξοδο σε μία Συναρπαστική Μουσική Εμπειρία! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΡΟΦΗΜΑ Η ΚΡΑΣΙ/COCTAIL ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ LE NOUVEAU CAFE ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MANI STONE TOWERS

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BLUE BEACH HOTEL

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΑΦΗΣ ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICHOLE

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ KORRE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ CROSSBODY ΤΗΣ GUESS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ POLO ΜΠΛΟΥΖΑ CALVIN KLEIN 100% ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ UNIVERSAL EXPORTS

ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ISTHMUS PRIME HOTEL

ΠΕΥΚΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ALTAMAR HOTEL

 139€ από 278€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό ή Βραδινό) στο Πευκί Ευβοίας, στο Altamar Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΕΥΚΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "IRENE STUDIOS"

 159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στο Πευκί Ευβοίας, σε Studio με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Irene Studios! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το καταπράσινο τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!



ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 4ΑΣΤΕΡΟ " OLYMPIC VILLAGE HOTEL RESORT & SPA "

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ 5ΑΣΤΕΡΟ CRONWELL PLATAMON RESORT

 ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Cronwell Platamon Resort ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 16 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, στον Πλαταμώνα Πιερίας, μόνο με 799€ από 1598€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ καθώς και Απεριόριστη κατανάλωση σε Φρέσκους Χυμούς, Ουίσκi, Βότκα, Τεκίλα, Ρούμι, Μπύρες, Ελληνικά Κρασιά, Παγωτό και Snacks κατά την διάρκεια της ημέρας στο Lobby Bar! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Νεροτσουλήθρες, Kid’s Club, Παιδικό Κάστρο και άλλες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αερόβια Υδρογυμναστική, Sauna, Hamam, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Παραλία του Ξενοδοχείου καθώς και Εξοπλισμός χερσαίων Sport! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τον Αύγουστο!!!

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ THEOXENIA HOTEL