ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ( ΓΙΑ DELIVERY-TAKE AWAY ) ΑΠΟ ΤΟ ISUSHI BY WHITE ELEPHANT ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΣΕΤ ΜΕ 2 ΝΑΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ALLSALES

ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 58 ΕΥΡΩ

 Τήνος: 58€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε studio. Όμορφες παραλίες, κυκλαδίτικα σοκάκια, άνετη διαμονή. Απολαύστε τα όλα στην Τήνο με τη φετινή προσφορά Touristorama.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ TOMMY HILFIGER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΡΩΜΑ ΣΕ SPRAY FRAGRANCE MIST ΤΗΣ VICTORIA SECRET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

SERVICE AIR-CONDITION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ "SERVICE CLIMA"

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ IMAGE COIFFURE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

 20€ για 4 χτενίσματα και 4 λουσίματα μαζί με μάσκα ενυδάτωσης για λαμπερά και υγιή μαλλιά και απολαύστε την περιποίηση στο κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ). Αρχικής Αξίας 48€. Έκπτωση 58%.
 20€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης-Αναδόμησης, μαζί με λουσίματα για όλα τα μήκη μαλλιών, και αποκτήστε ένα μοναδικό πακέτο γυναικείας ανανέωσης και ομορφιάς, στο φιλόξενο κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ).Αρχικής Αξίας 70€. Έκπτωση 71%. 18€ από 30€ για μια (1) θεραπεία Botox μαλλιών και 1 χτένισμα-Η-38€ από 75€ για μια (1) ισωτική θεραπεία Brazilian Keratin διάρκειας έως 5 μήνες και μία (1) θεραπεία Botox μαλλιών, για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και συντήρηση της θεραπείας Brazilian και 2 χτενίσματα (σε 2 επισκέψεις) από το κομμωτηριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ).Έκπτωση 44% Image coiffure: Ισιωτική Θεραπεία Μαλλιών Brazilian Keratin Treatment! 5€ για 1 ανδρικό ή παιδικό Κούρεμα, 1 styling και 1 λούσιμο, για ανανεωμένο look απολαμβάνοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες του φιλόξενου κομμωτηρίου Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ).Αξίας 15€. Έκπτωση 67%. Μεταξένια, απαλά & υγιή μαλλιά, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ με έκπτωση έως 49%!! 20€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης-Αναδόμησης, μαζί με λουσίματα για όλα τα μήκη μαλλιών, και αποκτήστε ένα μοναδικό πακέτο γυναικείας ανανέωσης και ομορφιάς, στο κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ).Αξίας 70€. Έκπτωση 71%.
 Εντυπωσιακή Εμφάνιση!!9€ από 38€ για ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Λούσιμο, μία (1) Μάσκα Αναδόμησης και ένα (1) Χτένισμα, από το Κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (δίπλα στην στάση μετρό Συγγρού-Φίξ). Έκπτωση 76%!!
 18€ για μία θεραπεία Botox μαλλιών και ένα χτένισμα, για πλήρη αναδόμηση της τρίχας ή 25€ για μια θεραπεία Brazilian Keratin Treatment (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) και ένα χτένισμα για ολόισια, μεταξένια και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά, με διάρκεια έως και 5 μήνες ή 38€ για μία θεραπεία Brazilian Keratin και μία θεραπεία Botox μαλλιών, για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια και 2 χτενίσματα, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (μετρό Συγγρού-Φιξ). Αρχικής Αξίας 30€. Έκπτωση 40%. 5€ για περιποίηση ή ανανέωση στα μαλλιά σας για τη νέα χρονιά με επιλογή από λούσιμο και χτένισμα ή λούσιμο και κούρεμα στο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ, αρχικής αξίας 13€ - Έκπτωση 62%!!!!!
 Μεταξένια, απαλά & υγιή μαλλιά ενόψει των γιορτών, με προσφορά για Brazilian, Botox και χτενίσματα, από το Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο, κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ με έκπτωση έως 49%!!
 19€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης για φυσική προστασία και λάμψη μαζί με λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε απαράμιλλη γοητεία στα μαλλιά σας με έμφαση στην λεπτομέρεια, στο υπέροχο χώρο του κομμωτήριο Ιmage Coiffure στο Νέο Κόσμο (στάση μετρό Συγγρού-Φιξ). Αξίας 60€. Έκπτωση 68%.

ΑΘΗΝΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "STAR HAIR CLUB"

 Best offer:36€ για 10 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), 10 Μάσκες αναδόμησης μαλλιών και 10 Λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, για να αναδείξετε τον ομορφότερο σας εαυτό με τρόπο οικονομικό απο τους επαγγελματίες του χώρου στο κομμωτηριο Star Hair Club στο Γαλάτσι. Αξίας 100€. Έκπτωση 64%.
 5€ μόνο για 4 υπηρεσίες:1 γυναικείο Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Μάσκα αναδόμησης, και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε το look που σας ταιριάζει , στο κομμωτήριο Star Hair Club στο Γαλάτσι. Αξίας 26€. Έκπτωση 81%.

ΠΑΤΜΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOTEL ROMEOS 3*

ΠΑΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ&ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ΠΥΡΓΑΚΙ 4* "

ΜΗΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ VENUS STUDIOS

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 78€ ΓΙΑ ΕΝΑ 3ΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ

 Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι!
 Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 117€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι!

ΠΑΡΟΣ(ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2015 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 90 ΕΥΡΩ

 Πάρος, Πίσω Λιβάδι: 440€ για ένα 5ήμερο για 5 άτομα σε Διαμέρισμα με θέα σε κήπο. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και απολαύστε μοναδικές στιγμές φέτος τον Αύγουστο!
i>  Πάρος, Πίσω Λιβάδι: 400€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα σε Διαμέρισμα με θέα θάλασσα τον Αύγουστο. Ταξιδέψτε στην Πάρο τον Αύγουστο!
 Πάρος, Πίσω Λιβάδι: 100€ για ένα 3ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο studio. Είστε παρέα ή τριμελής οικογένεια; Τότε μη χάσετε αυτή την οικονομική προσφορά! Ταξίδι για τρεις...
 < Πάρος, Πίσω Λιβάδι: 200€ για ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio τον Αύγουστο! Οικονομικές διακοπές σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο.
 Πάρος, Πίσω Λιβάδι: 90€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο studio. Μια οικονομική προσφορά για να ταξιδέψετε στην όμορφη Πάρο!

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PORTO ZORRO BEACH HOTEL

 ALL INCLUSIVE στο Porto Zorro ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, στη Ζάκυνθο, με 359€ από 718€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Κρασί λευκό ή ροζέ, Μπύρα βαρελίσια και χυμό κατά την διάρκεια των γευμάτων, Παγωτό για τα Παιδιά μετά το γεύμα, Αλκοολούχα ποτά, Μπύρα, Κρασί, Χυμός και Καφέ στο Μπαρ του Ξενοδοχείου καθώς και ζεστά και κρύα snacks! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 Καλοκαιρινές Διακοπές στο παραλιακό ξενοδοχείο Porto Zorro Beach Hotel, στην πανέμορφη Ζάκυνθο! 279€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) για την περίοδο από 10/06 έως 30/06/2015 ή 360€ για την περίοδο 01/07 έως 31/07/2015 ή 462€ για την περίοδο 01/08 έως 31/08/2015 ή 360€ για την περίοδο 01/09 έως 30/09/2015! Περιλαμβάνει Διαμονή για δυο ενήλικες και ένα παιδί 12 ετών με πακέτο ALL INCLUSIVE (πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό, snacks, παγωτά και ποτά)!

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ CINE ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ